RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1, 93 m2, Brno

Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Rozlehlý byt 2+1 s velkou vstupní halou obytnou plochou 85,7 m2 balkonem a skvělou dispozicí dvou velkých samostatných pokojů, které dříve sloužily jako ateliér a keramická dílna nabízí famózní výhledy na panorama města přes rozlehlá okna po celé šíři ateliéru ze 7 NP cihlové ho domu na výborné adrese s možností přestavby na 3+kk nebo 3+1.

Pokud hledáte dokonalé spojení mezi městským životem a bydlením na střeše domu s kouzelným výhledem rozhodně nepřehlédněte tuto jedinečnou a neopakovatelnou nabídku!

Příběh bytového domu se odvíjí od roku 1955, kdy syn architekta Laciny jede tramvají okolo vybombardovaného domu a při příchodu domů říká tátovi, aby na tom místě postavil bytový dům. Již v letech 1956 až 1957 proběhne výstavba pro zaměstnance MEZ Brno a na střeše vzniká ateliér pro pana architekta Lacinu a hned vedle keramický ateliér pana Bartoně.

A právě tento bývalý keramický ateliér, kde je dnes ložnice bytu a vznikla zde třeba plastika Modrý lev umístněna na boční fasádě domu bývalé pošty, jak ji všichni znáte, na nároží ulice Křížová, si Vám dovolím dnes nabídnout k prodeji.

K bytu je k dispozici sklep, prádelna, sušárna a kočárkárna situované přímo v domě.

Centrum města je v docházkové pěší vzdálenosti, přes obchodní centrum IBC a lávku navrhnutou světoznámou architektkou a designérkou Evou Jiřičnou.

Lokalita nabízí bohaté možnosti pro sportovní aktivity, blízká dostupnost parku Lužánky, kde můžete relaxovat na trávnících, s dětmi na dětských hřištích, tenisových či voleybalových kurtech, sauně, či přilehlých hospůdkách.

Hned v sousedství domu na náměstí 28.října s krásnými parkem je nově postaven EFI SPA Hotel s pivovarem,naproti na nároží ulice Kudelova Steak restaurant U Starýho Billa se skvělým majitelem, kam vás zveme na večeři s nejlepšími steaky ve městě.

Na Třídě kpt.Jaroše a Náměstí 28.října najdete spoustu hospůdek, kavárniček a barů.

K návštěvě zve nově otevřený plavecký areál za Lužánkami.

Tento byt prošel nedávnou rekonstrukcí,nabízí novou kuchyň a vestavný nábytek, který byl vyroben přímo na míru a je součástí prodeje bytu.

Ve vizualizacích najdete tipy, jak přetvořit bývalý ateliér na luxusní bydlení a přestavbu sociálního vybavení na základě současných standartů.

Na základě moderních trendů bydlení můžete přetvořit tento prostor podle vašich představ a potřeb.

Tato nabídka je pro ty, kteří touží po bydlení v centru Brna, ale zároveň si přejí mít přístup k soukromé zahradě ve vnitrobloku domu.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a ten si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií.

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Zaujal Vás tento byt?

Zavolejte mi!

Jsem makléř ze štatlu a plním Vaše realitní sny!

Číslo nabídky:378624Plocha užitná:93
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:7
Typ:

Prodej

Počet podlaží:7
Podkategorie:

2 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:Velmi dobrýBudova:Cihlová
Vlastnictví:

Osobní

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.