RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 66 m2, Brno

6 490 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Brno , Brno-sever

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku a projít si 3D virtuální prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme ke koupi byt o dispozici 3+kk na velice žádané adrese, ul. Merhautova, Černá Pole, Brno.

Bytová jednotka se nachází ve vyvýšeném přízemí čtyřpodlažního cihlového domu, který prošel v roce 2015 velice zdařilou a rozsáhlou revitalizací.

Bytový dům stojí na vlastním pozemku, který je ve vlastnictví vlastníků bytových jednotek, a díky kterému je obklopený zelení i vzrostlými stromy.

Dům si vás získá velice příjemnou a prostornou vstupní halou navazující na vzdušné společné prostory, které domu dávají svůj osobitý charakter.

Za bytovými dveřmi je chodba s velice praktickým botníkem a s velkou vestavěnou skříní na míru.

Z chodby je dále vstup do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, který disponuje velice praktickým pultem. Kuchyně na míru byla dělána v roce 2016 a mezi její vestavěné spotřebiče patří varná deska i myčka značky AEG se stářím dvou let, vestavěná mikrovlnná trouba i lednice značky BOSCH se stářím osm let a digestoř značky MORA s filtrovým odsáváním.

Obývací pokoj s kuchyňský koutem má svoji orientaci na východ do klidného vnitrobloku.

Z obývacího pokoje je vstup do dětského pokoje, který má svoji orientaci také na východ, do klidného vnitrobloku.

Ložnice disponuje velkou vestavěnou šatní skříní a odhlučněnou předzdívkou. Je orientovaná na jih a nabízí krásný výhled do vzrostlých stromů, které jsou na pozemku kolem domu.

Koupelna nabízí vanu se sprchovou clonou a vstup na toaletu, která je od koupelny oddělena zděnou příčkou.

Bytová jednotka prošla rozsáhlou rekonstrukcí. Elektřina je v mědi, voda i odpady jsou v plastu, v pokojích jsou vinylové podlahy a před čtyřmi lety byly instalovány elektrické předokenní rolety na dálkové ovládání, díky čemuž si v případě Vaší potřeby i přes den navodíte pocit hluboké noci.

Užitná plocha této krásné bytové jednotky nabízí 66 m2. K bytu náleží i dvě velké sklepní kóje, přičemž jedna má výměru 2,5 m2 a druhá téměř 5 m2. Celková užitná plocha námi nabízené bytové jednotky tak čítá téměř 74 m2

SJV velice dobře hospodaří. V současné chvíli mají úvěr na revitalizaci téměř doplacený a jejich spořící účet je v plusových číslech.

Jak jistě víte, ulice Merhautova je dominantou městské části Černá Pole, které dělí od samotného centra města Brna necelé dva kilometry. Občanská vybavenost i spoje MHD jsou tak v těsné blízkosti domu v naprosto kompletním rozsahu.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Berte prosím na vědomí, že uvedená výměra může být pouze orientační.

Číslo nabídky:388561Plocha užitná:66
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:4
Podkategorie:

3 + kk

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 VStav objektu:Velmi dobrý
Topení:ústřední dálkovéBudova:Cihlová
Vlastnictví:

Osobní

Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.