Jak se zajistit na stáří? Koupit si vlastní byt!

Svět se rychle mění, což nám jasně ukázala celá koronavirová situace během posledního roku. Co se však nemění, je skutečnost, že ceny nemovitostí neklesají, ale každý rok rostou. Investice do nemovitostí je tedy taková jistota. Když přemýšlíte o svém životě i do budoucna, a díváte se dále než na příští rok, pak je jasné, že se vyplatí si během života pořídit vlastní bydlení, ideálně byt!

Má to spoustu výhod - nebudete muset platit vysoké nájemné, sami si rozhodujete, co s bytem uděláte, a kdybyste se třeba rozhodli odejít do domova důchodců, můžete byt prodat a máte dostatečné prostředky do konce života.

Investice do nemovitosti se vyplatí

V praxi se jasně ukazuje, že když chcete investovat do nemovitosti, nejlepší je právě koupě bytu, ideálně ve větším městě. Nemusíte v takovém bytu sami bydlet, můžete ho jednoduše pronajímat, a tak získáte další příjem. Na stáří se pak do bytu buď přestěhujete, nebo ho budete dále pronajímat. Když jste finančně zajištěni, můžete ho samozřejmě darovat svým dětem, nebo je v něm nechat bydlet. Vlastnit byt třeba v Brně, Praze či Olomouci se jednoduše vyplatí, ať už ho používáte jakkoliv.

Nákup bytu je samozřejmě nákladná záležitost, proto je dobré do takové investice jít už v produktivním věku, třeba kolem 40 roku, kdy jste na vrcholu sil, a vyděláváte tolik, že můžete v klidu splácet hypotéku. Investujete tak do svého stáří, abyste byli v klidu a neměli zbytečně stres ze své finanční situace.

Když chcete koupit byt v Brně nebo jinde v Jihomoravském kraji, obraťte se na zkušenou realitní kancelář REMAX Delux, která vás celým nákupem bezpečně provede.

25.5.2021

O mně

Moje vášeň pro nemovitosti začala již v dětství, kdy jsem s nadšením stavěla domečky z kostek a celá města z písku.  Dnes o mnoho let později, pomáhám lidem najít nebo prodat skutečné domovy svým klientům. 
 
 
   Po studiu na obchodní škole a uměleckém designu v Praze, kde jsem se zamilovala do veškeré architektury jsem zjistila, že mě nejvíce naplňuje práce s lidmi a nemovitostmi. Realitní marketing pro mě není jen o prodeji domů, je to o vytváření příležitosti pro nové začátky, splněné sny a šťastné rodiny. 
 
 
   Za desítky let v obchodě jsem pochopila, že každý příběh je jedinečný a já jsem vděčná, že mohu být jeho součástí. Moje filozofie je jednoduchá: Poctivost, profesionalita a osobní přístup je pro mě samozřejmostí. Věřím, že klíčem k úspěchu je naslouchat potřebám klientů a překonávat jejich očekávání. Když zrovna nepracuji, stále ráda peču, jako kdysi dorty do mé kavárny, ale i maluji obrazy. A přesně to mi pomáhá udržet rovnováhu a přináší i novou energii do mé práce realitního makléře.
 
 
  Jsem připravena pomoci i vám napsat vaši vlastní kapitolu. Pojďme společně najít i váš vysněný domov, nebo pro vaši nemovitost ty správné nové majitele. Celý tým realitních profesionálů RE/MAX Delux  se spojí, aby právě pro vás udělal maximum k vaší spokojenosti!

Gabriela Pajurková

Makléř

Certifikáty

Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.