🏡 24_Delux podcast 🔴 Provize realitní kanceláře ✅ Proč je často 5 % + DPH málo❓Jaké jsou náklady RK❓

Rozhovor s 👉 Romanem Havlíčkem, podnikatelem v nemovitostech již od roku 1992 a 👉 Tomášem Šimkem, majitelem realitní kanceláře RE/MAX Delux = na téma: Jaká je férová provize realitní kanceláře❓ A co by měla provize makléře obsahovat❓

 

Co se dozvíte v našem rozhovoru❓

✅ Je provize 5 % + DPH spravedlivá❓

✅ Co by měla obsahovat služba realitního makléře❓

✅ Kdy je výše provize neadekvátní❓

✅ Jaké jsou náklady makléře❓

✅ Přímé a nepřímé náklady obchodního případu❓

✅ Co by si měl ještě podnikatel započíst do své marže❓

✅ Dva typy makléřů nováčků, když vstupují do realit❓

Odpovědi na tyto otázky a mnohem více se dozvíte v tomto video Delux podcastu ✔️

 

Video verse podcastu

 

Audio verse podcastu

9.8.2022

O mně

Práce realitního makléře pro mě není jen o prodeji a nákupu nemovitostí. Je to o budování dlouhodobých vztahů založených na upřímnosti, profesionalitě a podpoře. Stejně jako kvalitní stavba potřebuje pevný základ, i vztah mezi klientem a makléřem musí stát na důvěře a spolehlivosti, aby spolupráce vedla k úspěchu.

 

Mým cílem je vždy najít řešení na míru vašim potřebám a provést vás celým procesem tak, abyste se mohli soustředit na důležité věci, zatímco já se postarám o hladký a bezpečný průběh realitního procesu. Když se rozhodnete spolupracovat se mnou, získáte nejen profesionála, ale i partnera, který vám pomůže starosti hodit za hlavu.

 

Kromě svého pracovního nasazení věřím v neustálý osobní růst. Vždy se snažím posouvat své hranice – ať už ve sportu, vzdělávání se, nebo v poskytování co nejkvalitnějších služeb. Výzvy mě motivují, dodávají mému životu dynamiku a pomáhají mi neustále zlepšovat to, co dělám. Disciplína a cílevědomost jsou hodnoty, které promítám jak do své práce, tak do osobního života.

 

Pokud vás můj přístup zaujal, neváhejte mě kontaktovat. Těším se, až si společně sedneme a probereme vaši situaci – třeba u dobré kávy nebo oběda. 

Jan Nejedlý

Makléř

Certifikáty

Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.