Powered by Smartsupp
Prodej pozemku pro bydlení, 850 m2, Jinačovice
Nedostupné, nevolat

Jinačovice

Hledáte ideální místo pro stavbu vašeho vysněného domu? Nabízíme k prodeji slunný stavební pozemek o rozloze 850 m² v malebné obci Jinačovice v těsné blízkosti přírodního parku Baba a golfového areálu Kaskáda, nedaleko je Brněnská přehrada. Tento pozemek je připraven k okamžité výstavbě.
Specifikace nabídky:
• Rozloha pozemku: 850 m²
• Platné stavební povolení vč. projektové dokumentace. Můžete využít změny stavby před dokončením a dům upravit / změnit dle vašich přání
• Existující stavební deska již na místě
• Projekt dvojpodlažního domu 6+kk s podlahovou plochou okolo 160 m² (1.NP - 82 m² a 2.NP – 75 m²)
• Dvojgaráž součástí projektu
• Všechny inženýrské sítě (elektřina, optický kabel, přípojka vody, kanalizace) na hranici pozemku
• Příjezdová komunikace je součástí pozemku a bude lemována zelení (stromy, keře) a realizována na náklady prodávajícího.

Rodinný dům je postaven cíleně v horní části pozemku tak, aby byl odstíněn od hluku okolní dopravy na účelové komunikaci a zároveň poskytoval majitelům absolutní soukromí na odpočinkové terase.
Pozemek je umístěn v klidné severovýchodní části obce ideální pro rodinné bydlení v těsné blízkosti přírodního parku Baba a golfového areálu Kaskáda a brněnské přehrady. V okolí najdete základní občanskou vybavenost a zároveň si můžete užívat krásy přírody a klidu.
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:392714Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceElektřina:230 V, 400 V

O mně

Více než 20 let se pohybuji v obchodní sféře. Působila jsem ve vrcholovém managementu nadnárodních společností. Mám za sebou několik úspěšně zrealizovaných obchodů v oblasti nemovitostí v Brně, developerský projekt v centru Brna a akvizici developerského projektu Hlinky. Baví mě práce s lidmi, poznávání jejich životních příběhů a hledání vzájemné inspirace. 

 

Mým životním heslem je „kde jsou lidé, tam je cesta“. Jsem nadšeným hledačem řešení. Využívám osvědčené a moderní způsoby prezentace, aby daná nemovitost zajímavým způsobem oslovila potencionální investory. Každá nemovitost k prodeji má právě svého kupujícího a je jen v rukách šikovného a zkušeného makléře propojit kupujícího s prodávajícím, aby byla spokojenost na obou stranách.

 

Mám patnáctiletou dceru Tamarku a dospělou dceru Kristínu. Baterie mi dobíjí sport, inspiraci nacházím v přírodě a cestování. Tvořivost rozvíjím malováním a kulinářským experimentováním.

 

Ráda Vás provedu procesem koupě, prodeje, nebo pronájmu Vaší nemovitosti. Vše na vysoké profesionální úrovni a s velkou dávkou lidskosti.

Mgr. Karin Takáčová MPH.

Makléř

Certifikáty

specialista 300x300 20kb profik 76kb Silver-816x816 Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.