Pronájem výrobního prostoru, 45 m2, Brno
30 000,00 Kč 

Brno , Brno-Židenice

V přímém zastoupení majitele nabízíme možnost pronájmu výrobních prostor v Brně Židenicích na ulici Jílkova.

Jedná se o prostory v přízemí rodinného domu s přímým vstupem z ulice. Komerční prostor, tak i celý dům, prošel přibližně před třemi lety kompletní rekonstrukcí.

V tuto chvíli byl prostor využívaný jako přípravna dortů a zákusků. Je tedy i tímto způsobem vybaven. Proto se zde nabízí možnost pro nové nájemce, využít tento prostor obdobným způsobem, tedy přípravou studené kuchyně.

V ceně nájmu je zahrnuto veškeré vybavení pro potravinářskou výrobu, chladící box, trouba, pracovní stoly, vybavená příjímací místnost pro zákazníky.

Prostor se tedy skládá z příjímací místnosti, kuchyně, menšího skladu, technické místnosti a koupelny se sprchovým koutem. Vše splňuje hygienické normy pro činnost v tomto odvětví.

PENB v tuto chvíli není k dispozici, proto uvádíme třídu G.

Nabízený prostor je ihned k dispozici. Celkové měsíční nájemné včetně záloh na energie je 30.000,-kč. Vratká kauce 30.000,-kč. Odměna RK 36.300,-kč.

Více informací a sjednání termínu prohlídky, po telefonické domluvě případně emailu.

Číslo nabídky:392212Kategorie:

Komerční

Typ:

Pronájem

Počet podlaží:1
Plyn:plynovodJednotka:za měsíc
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 VStav objektu:Velmi dobrý
Budova:Smíšená

O mně

 

K realitám mě přivedl můj dlouholetý kamarád, který je zároveň majitelem kanceláře RE/MAX Delux, ve které v současné době působím. Jedním z hlavních principů realitní činnosti je i práce s lidmi, a to byl i ten hlavní důvod proč jsem si tento obor vybral!

 

Rád poznávám nové lidi a baví mě práce s nimi. Jsem člověk jako každý jiný a myslím si o sobě, že se dokážu vcítit do druhých, abych dobře pochopil jejich potřeby a přání. Právě tento fakt mě ujišťuje v tom, že jsem schopný každému svému klientovi poskytnout maximální pomoc jak po profesní, tak i po osobní stránce.

 

Doposud jsem podnikal v oboru dopravy a logistiky a založil svojí spediční firmu. Vím, že v tomto oboru jsem byl opravdu schopný. Reality pro mne byly ze začátku výzva, a nakonec se mi podařilo stát se jedním z Top makléřů sítě RE/MAX!

 

Každá nová zakázka, klient nebo nemovitost je pro mě motivací k tomu, být jeden z nejlepších ve svém oboru.

Lukáš Neumann

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb 100_percent certifikat makler roku III misto 2020 realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.