Jak vybrat a koupit chalupu na zimu

V posledním roce, kdy nám koronavirus dost omezil cestování, se obrovsky zvýšil zájem o rekreační nemovitosti, jako jsou chaty a chalupy. Je to logické. Když uvažujete o tom, že byste chtěli koupit chalupu, pak je dobré zvážit, jestli tam chcete jezdit i v zimě, protože chalupa či chata na zimu musí splňovat náročnější parametry než chalupa, kam se jezdí spíše v létě.

Pojďme se podívat na pár věcí, na které je dobré se při výběru chalupy na zimu zaměřit:

  • Celoroční dopravní dostupnost. Ověřte si, že k nemovitosti je dobrá dostupnost i během zimních měsíců. Jestli se komunikace upravuje i v zimních měsících.
  • Lyže a běžky v okolí. Lokalita je samozřejmě základ. Když rádi lyžujete a běžkujete, pak je dobré koupit chalupu, která je poblíž lyžařského vleku nebo běžkařských tratí, abyste to neměli v zimě daleko.
  • Vytápění a tepelná izolace. Ideální je koupit chalupu po rekonstrukci, abyste ji byli schopni rychle vytopit a aby byla slušně zateplená. Čím bude mít lepší tepelně izolační vlastnosti, tím samozřejmě lépe pro vás.
  • Chalupa před rekonstrukcí. Sehnat ve vybrané lokalitě zimní chalupu ve slušném stavu nemusí být zrovna jednoduché. Klidně můžete koupit starou chalupu a nechat ji zrekonstruovat podle svých představ. Když na to máte finance a energii, pak bude výsledek stát za to.
  • Lokalita je základ. V první řadě vás určitě bude zajímat lokalita, ať je to na horách, ať to nemáte z domu přes celou republiku, a hlavně ať se vám tam líbí. Ať už vyberete Krkonoše, Vysočinu, Jeseníky, Krušné hory, Beskydy nebo třeba Šumavu, musí se vám tam líbit!

Při výběru vhodné nemovitosti je ideální spolupracovat s makléřem, který vám poradí, a hlavně vám bude pravidelně dávat tipy na objekty, které by vám mohly vyhovovat a zrovna se nabízejí k prodeji.

23.8.2021

O mně

Mým posláním je spojovat lidi a nemovitosti, zajistit pohodlný přechod do nového domova, ale především usnadnit Vám proces prodeje Vaší nemovitosti.

 

Ve svém každodenním úsilí se zavazuji k poskytování služeb s maximální profesionalitou, zodpovědností a péčí. Realitní práce pro mě není pouze povoláním, je mým koníčkem, zdrojem radosti a nových přátelství.

 

Můj přístup k realitnímu obchodu je nejen pracovat pro klienty, ale opravdu tu pro ně být. I v nepříznivých situacích jsem k dispozici, abych podpořil své klienty při každém náročném kroku v procesu, jakým prodej a nákup nemovitosti bez pochyby je. Spolehlivost a pracovitost jsou mé silné stránky. Jsem cílevědomý, seriózní a odhodlaný v tom, co dělám.

 

Díky přijetí do RE/MAX Delux, kde mám tu čest být po boku opravdových profesionálů v realitním oboru, se najednou otevřeli obrovské možnosti. A to nejen mně, ale hlavně mým klientům, kterým tak mohu zajistit téměř nekonečné množství marketingových nástrojů. 

 

Využití Home-Staging, tvorby video-prohlídek, spolupráce s top profesionálními fotografy, 2D a 3D půdorysy, propagaci na prestižních realitních portálech. Nedílnou součástí naší práce je práce na sociálních sítích, na kterých jsem aktivní, tvořím efektivní kampaně pro podporu samotné inzerce a také zacílení na ideální kupující.

 

To vše má jediný cíl - Dosáhnout pro vás maximální ceny za prodej nemovitosti a vaší úplné spokojenosti.

 

Své klienty nejen zastupuji, ale také poskytuji vedení a poradenství, abych pomohl dosáhnout jejich cílů. Vždy dávám do své práce vše, protože vím, že spokojenost mého klienta je mým úspěchem.

 Děkuji za důvěru, kterou mi svěřujete, a těším se na naši budoucí spolupráci.

 

"Všechny naše sny mohou být skutečností, pokud máme odvahu je vidět, víru je dosáhnout a odhodlání pracovat na jejich splnění."

Marek Lautrbach

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista rmx-cms realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.