Když oslovíte více makléřů, je dobré nakonec zvolit jen jednoho

Nedávno jsem slyšel příběh od známého, že jeho vzdálený příbuzný zdědil menší vilku v zajímavé lokalitě. Vzhledem k tomu, že žije v zahraničí, chtěl vilu rychle prodat. Oslovil hned několik realitních kanceláří, respektive makléřů a dohodl se s nimi na prohlídce nemovitosti. Nevěděl, koho oslovit, neměl žádné doporučení, a hlavně přiletěl jen na týden, kdy chtěl vše vyřešit.

První makléř mu řekl, že za 6 milionů vilku prodá. Působil profesionálně, ale něco mu na něm nesedělo.

Druhý makléř řekl, že by zkusil nahodit cenu 11,5 milionů, ale pod 10 milionů by určitě nešel. Druhý makléř majitele zaujal už na první pohled a měl z něj výborný pocit.

Další den měl přijít třetí makléř, ale majitel byl z toho druhého tak nadšený že jej sice přijal, ale už předem věděl, že se domluví s tím druhým makléřem. A tak to i dopadlo. Po dvou měsících se vila prodala za 11,5 milionů korun. Vše proběhlo bez problémů.

Pointa příběhu je v tom, že když vám na makléři něco nesedí, vyplatí se oslovit i jiného makléře, ať máte srovnání. V tomto případě šlo nakonec o několik milionů korun rozdílu. Na druhou stranu je dobré vsadit jen na jediného makléře a s ním sepsat výhradní zprostředkovatelskou smlouvu. Zvýší to motivaci makléře, a ten dá do prodeje vaší nemovitosti všechno.

V neposlední řadě pak z příběhu vyplývá, abyste dali na své pocity. S někým si rozumíte lépe, s někým hůře. Někdo působí amatérsky, jiný profesionálně. A to dělá rozdíl. Když je vám makléř příjemný, je to důležité plus. Rozhodně se vám s ním bude spolupracovat lépe, než s někým, kdo je vám nesympatický.

9.6.2021

O mně

Mým posláním je spojovat lidi a nemovitosti, zajistit pohodlný přechod do nového domova, ale především usnadnit Vám proces prodeje Vaší nemovitosti.

 

Ve svém každodenním úsilí se zavazuji k poskytování služeb s maximální profesionalitou, zodpovědností a péčí. Realitní práce pro mě není pouze povoláním, je mým koníčkem, zdrojem radosti a nových přátelství.

 

Můj přístup k realitnímu obchodu je nejen pracovat pro klienty, ale opravdu tu pro ně být. I v nepříznivých situacích jsem k dispozici, abych podpořil své klienty při každém náročném kroku v procesu, jakým prodej a nákup nemovitosti bez pochyby je. Spolehlivost a pracovitost jsou mé silné stránky. Jsem cílevědomý, seriózní a odhodlaný v tom, co dělám.

 

Díky přijetí do RE/MAX Delux, kde mám tu čest být po boku opravdových profesionálů v realitním oboru, se najednou otevřeli obrovské možnosti. A to nejen mně, ale hlavně mým klientům, kterým tak mohu zajistit téměř nekonečné množství marketingových nástrojů. 

 

Využití Home-Staging, tvorby video-prohlídek, spolupráce s top profesionálními fotografy, 2D a 3D půdorysy, propagaci na prestižních realitních portálech. Nedílnou součástí naší práce je práce na sociálních sítích, na kterých jsem aktivní, tvořím efektivní kampaně pro podporu samotné inzerce a také zacílení na ideální kupující.

 

To vše má jediný cíl - Dosáhnout pro vás maximální ceny za prodej nemovitosti a vaší úplné spokojenosti.

 

Své klienty nejen zastupuji, ale také poskytuji vedení a poradenství, abych pomohl dosáhnout jejich cílů. Vždy dávám do své práce vše, protože vím, že spokojenost mého klienta je mým úspěchem.

 Děkuji za důvěru, kterou mi svěřujete, a těším se na naši budoucí spolupráci.

 

"Všechny naše sny mohou být skutečností, pokud máme odvahu je vidět, víru je dosáhnout a odhodlání pracovat na jejich splnění."

Marek Lautrbach

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista rmx-cms realitn_profesion_l_cmyk Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.