Jak se připravit na stěhování

Ať už se budete stěhovat do nového bytu nebo domu, pravidla stěhování jsou podobná. Základ je určit datum stěhování a rozhodnout se, jestli se budete stěhovat svépomocí nebo oslovíte stěhovací firmu. Tak jak ta nejspíše zjistíte, že máte více věcí, než jste si mysleli. I proto je dobré začít se na stěhování připravovat s předstihem. To znamená, že uvažovat nad tím můžete už dva měsíce dopředu, intenzivnější balení pak stačí třeba dva až tři týdny před dnem D.

Než začnete s balením, udělejte si plán stěhování. Čím začnete, do čeho budete věci dávat, kdo vám pomůže, jakým autem vše převezete, jaké stěhovací pomůcky a obalové materiály budete potřebovat apod. Základem úspěšného stěhování je dobře a přehledně se sbalit.

Zajímavý tip je strategie jednoho volného pokoje. Jako první vykliďte jeden pokoj, který budete využívat na skladování sbalených věcí, krabic apod. Krabice si přehledně popisujte. Začínejte věcmi, které už ty dva týdny nebudete potřebovat - knihy, oblečení, dokumenty, hračky apod.

Nezapomeňte si sbalit tzv. nouzové zavazadlo, kde budete mít základní věci, jako je oblečení na převlečení, hygienické potřeby, doklady apod.

U stěhování je příjemné to, že si uděláte přehled o svých věcech, a to, co nepotřebujete, můžete vyhodit nebo nějakou formou poslat dál. Je to moc příjemný pocit zbavovat se nepotřebných věcí. Můžete se dokonce podívat na to, co je to minimalismus v bydlení, o to více věcí se pak budete chtít zbavit.

V den stěhování už jen zajistíte místo na parkování stěhovacího vozu, a můžete začít stěhovat. Buďte v klidu, vše dobře dopadne, se stěhováky i bez nich.

30.8.2021

O mně

„Když dva dělají totéž, nikdy to není totéž“

„Neříkejte nemůžu, řekněte, jak to můžeme udělat.“

 

V dynamickém světě realitních transakcí vyniká jedinečná osobnost, která přináší nadšení, odhodlání a unikátní přístup. Jsem právě takovým člověkem, který se s vášní věnuje své práci a hledá inovativní způsoby, jak dosáhnout jedinečných výsledků pro své klienty.

 

Před třemi lety se můj manžel připojil k realitní kanceláři RE/MAX  Delux, prošel úžasným školením, a stejnou cestou jsem se vydala i já. To bylo rozhodující pro moji touhu postavit se na vlastní nohy a být samostatná. Splnil se mi sen. Zapojila jsem se do fotografování a natáčení videí pro manžela a kolegy a dnes již nabízím tyto služby na té nejvyšší kvalitativní úrovni. Společně s manželem tvoříme tým i v pracovním životě a je to naprosto úžasné, i když někomu to může připadat, jako opravdová šílenost, ale nám to vyhovuje. Společně jsme silnější!

 

Jednou z klíčových vlastností, která nás odlišuje, je schopnost přistupovat ke každé nemovitosti individuálně a s maximální důvěrou. Chápeme, že každý klient a každá nemovitost jsou unikátní, a proto hledáme ta nejlepší řešení, která odpovídají vašim konkrétním potřebám. Vždy pracujeme a dáváme každé nemovitosti maximum s důrazem na inovace a moderní technologie. Přinášíme do své práce špičkové nástroje a strategie, které usnadňují a zrychlují celý realitní proces pro vás, naše klienty.

 

Mimo realitní svět jsem přátelská, tvrdohlavá a vždy se snažím vyjít vstříc potřebám lidí kolem sebe. Pro mě není slovo „ne“ akceptovatelné; vždy hledám možnosti a řešení. Jako Býk ve znamení horoskopu odmítám slova typu „to nedáš“ nebo „nemáš šanci“, a s hrdostí dokazuji, že když se chce, všechno na světě je možné.

 

Se mnou a mým manželem na palubě, můžete očekávat jedinečný a bezstarostný realitní zážitek. Neseme s sebou vášeň pro práci a odhodlání k dosažení nejlepších  výsledků pro naše klienty. Jedinečný osobním přístup, moderní nástroje a inovativní myšlení.

 

Prožijte s námi SVŮJ realitní sen!

Marie Seidlová

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.