Makléř si sám organizuje čas, ale úspěšný je, jen když tvrdě pracuje

Práce makléře není pro každého. Možná se lidem zdá, že si své peníze ani moc nezaslouží, ale pracovat jako makléř je především dřina. Makléři si mohou sami organizovat svůj čas, což je skvělá výhoda, ale zároveň musí být zodpovědní a pracovití. Ti úspěšní pracují prakticky od rána do večera, velmi často i o víkendech. Aby byli makléři úspěšní, zároveň je práce musí bavit. A když k tomu přidáte dobrý pocit z toho, že pomáháte lidem prodávat nemovitosti nebo zajišťovat bydlení, můžete být i jako makléř naplnění.

Každý den je jiný

Makléři se musí neustále vzdělávat, učit se nové dovednosti, sledovat vývoj technologií, jednat s nejrůznějšími lidmi. Není to moc práce pro introverty. Velkou výhodou práce makléře je i skutečnost, že tady moc není stereotyp, každý den je jiný. Práce na počítači, prohlídky nemovitostí, setkávání s lidmi, studium, návštěvy úřadů, telefonáty… Makléř se nenudí a pořád má co dělat.

Pracovitost a disciplína

Kdo se chce jako makléř ve velké konkurenci prosadit, musí na sobě pracovat. Velmi důležitá je pracovitost a disciplína. Většina makléřů se nikdy nenudí, spíše nestíhá. Tady je důležitý řád, disciplína a dobrá organizace práce. Není prostor pro zahálku a prokrastinaci. Úspěšní makléři jsou opravdu ti pracovití.

Spolupráce se značkou REMAX Delux

Na trhu nemovitostí je spousta realitních kanceláří. Začínající makléři si vybírají, se kterou realitkou budou spolupracovat. Když si makléř vybere spolupráci se značkou REMAX Delux, získává jako bonus světovou známost značky jako lídra na realitním trhu, naprostou profesionalitu makléřů a důvěru, kterou klienti mohou v makléře jako nositele této značky mít.  

1.9.2020

O mně

„Když dva dělají totéž, nikdy to není totéž“

„Neříkejte nemůžu, řekněte, jak to můžeme udělat.“

 

V dynamickém světě realitních transakcí vyniká jedinečná osobnost, která přináší nadšení, odhodlání a unikátní přístup. Jsem právě takovým člověkem, který se s vášní věnuje své práci a hledá inovativní způsoby, jak dosáhnout jedinečných výsledků pro své klienty.

 

Před třemi lety se můj manžel připojil k realitní kanceláři RE/MAX  Delux, prošel úžasným školením, a stejnou cestou jsem se vydala i já. To bylo rozhodující pro moji touhu postavit se na vlastní nohy a být samostatná. Splnil se mi sen. Zapojila jsem se do fotografování a natáčení videí pro manžela a kolegy a dnes již nabízím tyto služby na té nejvyšší kvalitativní úrovni. Společně s manželem tvoříme tým i v pracovním životě a je to naprosto úžasné, i když někomu to může připadat, jako opravdová šílenost, ale nám to vyhovuje. Společně jsme silnější!

 

Jednou z klíčových vlastností, která nás odlišuje, je schopnost přistupovat ke každé nemovitosti individuálně a s maximální důvěrou. Chápeme, že každý klient a každá nemovitost jsou unikátní, a proto hledáme ta nejlepší řešení, která odpovídají vašim konkrétním potřebám. Vždy pracujeme a dáváme každé nemovitosti maximum s důrazem na inovace a moderní technologie. Přinášíme do své práce špičkové nástroje a strategie, které usnadňují a zrychlují celý realitní proces pro vás, naše klienty.

 

Mimo realitní svět jsem přátelská, tvrdohlavá a vždy se snažím vyjít vstříc potřebám lidí kolem sebe. Pro mě není slovo „ne“ akceptovatelné; vždy hledám možnosti a řešení. Jako Býk ve znamení horoskopu odmítám slova typu „to nedáš“ nebo „nemáš šanci“, a s hrdostí dokazuji, že když se chce, všechno na světě je možné.

 

Se mnou a mým manželem na palubě, můžete očekávat jedinečný a bezstarostný realitní zážitek. Neseme s sebou vášeň pro práci a odhodlání k dosažení nejlepších  výsledků pro naše klienty. Jedinečný osobním přístup, moderní nástroje a inovativní myšlení.

 

Prožijte s námi SVŮJ realitní sen!

Marie Seidlová

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.