Prodej bytu 2+1 s lodžií v Přerově
Hledáte nový domov nebo skvělou investici? Máme pro vás jedinečnou nabídku. Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji krásný a světlý byt 2+1 o rozloze 60 m2, který se nachází v 1. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu s výtahem v klidné části Přerova.
Dispozice bytu: Byt se skládá z prostorné kuchyně, kde můžete připravovat své oblíbené pokrmy, klidné a útulné ložnice pro váš odpočinek a světlého obývacího pokoje, ideálního pro rodinné chvíle a relaxaci. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a samostatné WC zajišťuje maximální pohodlí. Jádro bylo vyzděné v roce 2014, elektřina v mědi.K bytu náleží také zasklená lodžie, perfektní místo pro ranní kávu nebo večerní relaxaci.
Neprůchozí pokoje zajišťují maximální soukromí. K bytu náleží sklepní kóje, ideální pro uskladnění sezónních věcí. Dále je zde možnost využívat společné prostory jako kolárnu a sušárnu.
Byt se nachází v klidné a zelené části města s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. V blízkosti najdete školy, školky, obchody, restaurace, zdravotnická zařízení a zastávky MHD. Parkování je pohodlně možné přímo před domem.
Náklady:
• Elektřina: 1 700 Kč/měsíc
• Plyn: 800 Kč/měsíc
• Fond oprav, teplá a studená voda: 3 200 Kč/měsíc
Byt bude volný od července 2024,
V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Neváhejte a přijďte se podívat na tento byt osobně!

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
2321309.jpg
2321327.jpg
2321328.jpg
2321346.jpg