Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme zprostředkování prodeje RD v Orlovicích . Jedná se o starší smíšenou stavbu, jehož součástí je kuchyně+pokoj (ložnice). Chodbou projdeme na obytnou verandu, do koupelny a WC.K domu patří menší dvorek a velmi pěkná, příjemná zahrád
Největší devizou této nemovitosti je její umístění v klidné části obce Orlovice, téměř u lesa. Proto je dům vhodný k chalupaření, či k rekonstrukci.
Orlovice jsou nevelkou obcí s 320 obyvateli a najdeme ji pod severními vrcholky Orlovické vrchoviny, jižním směrem od Ivanovic na Hané a jihovýchodním směrem od města Vyškova. Obec se rozkládá v údolí Medlovického potoka a je obklopena malebnými lesy. Na vyvýšenině nad západním okrajem obce jsou nepatrné pozůstatky hradu Orlov z konce 13. století. Z původního hradu se dochovaly valy a příkopy. V Orlovicích roste památkově chráněný dub. Orlovicemi vede trasa lokální značené cyklostezky a kolem západního okraje obce prochází modrá turistická značka. Modrá značka vede z města Vyškov okrajem obce ke zřícenině hradu Orlov a pokračuje jižním směrem do města Bučovice.
V blízkých Moravských Málkovicích (2 km) je oblíbené koupaliště.

Zajišťujeme bezplatné finanční poradenství. Doporučíme Vám firmu, která Vám pomůže vyřídit dotace Zelená k úsporám -dům po babičce.

Zaujala Vás tato nemovitost? Neváhejte mne kontaktovat, ráda Vás provedu.


--

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno