Doporučuji zhlédnou videoprohlídku a nechat se inspirovat vizualizacemi.

Ve výhradním zastoupení majitele si vám ke koupi dovoluji představit rovinatý stavební pozemek - aktuálně vedený jako ZAHRADA.

Výměra pozemku činí 338m2.

Uliční šíře činí přibližně 4,3m. Hloubka pozemku je přibližně 53,8m2.

Pozemek je přístupný ze severozápadní strany po nově vyasfaltované silnici a z jihozápadní strany po zpevněné komunikaci. Pozemek zároveň spadá v rámci územního plánu (viz. sekce dokumenty ke stažení na webu nemovitosti) do ploch s označením SO - PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ, které lze využít například jako:
- pozemky staveb pro bydlení, pozemky staveb pro občanské vybavení místního významu.
- pozemky staveb pro rodinnou rekreaci, veřejná dopravní a technická infrastruktura, související dopravní a technická infrastruktura, veřejná prostranství a plochy okrasné a rekreační zeleně, dětská hřiště,
související technická infrastruktura, parkoviště pro osobní automobily o velikosti do 20 parkovacích míst, rodinné vinné sklepy.
- a další

Případná stavba může mít až 2 nadzemní podlaží s nutností zohlednit výšku okolní zástavby pro zachování architektonické jednoty ulice jako celku. Koeficient zastavěnosti stanoven není. Nechte se proto inspirovat našimi vizualizacemi.

Sítě jsou k dispozici na hradnici pozemku a jsou připravené k napojení.

K nemovitosti byla vydaná pravomocná výjimka k umístění stavby do hranic rodinného domu do hranic s pozemky parc. č. 281/2, parc. č. 278/1 a parc. č. 279 v k.ú. Hrušky. (viz. sekce dokumenty ke stažení na webu nemovitosti).


V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce a prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu §1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.


Zaujala Vás tato nemovitost stejně jako mě?
Zavolejte mi a sjednejte si termín prohlídky!

Váš osobní realitní partner
Tomáš Nedoma

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
2425088.jpg
2425087.jpg
2425083.jpg
2425084.jpg
2425079.jpg
2425081.jpg