Ve výhradním zastoupení majitele nemovitosti vám nabízíme jedinečně příležitost ke koupi garáže o výměře 18 m² v uzavřeném a zabezpečeném garážovém komplexu na ulici Vlárská, Brno-Slatina. Garáž je krytá a poskytuje ideální podmínky pro bezpečné parkování vašeho vozidla nebo uskladnění různých věcí.
Tato garáž je skvělou volbou zejména díky svému umístění. V Brně-Slatině je dlouhodobě nedostatek parkovacích míst, což z této nabídky dělá výborné řešení pro každého, kdo potřebuje trvale zajištěné parkování. Garáž je navíc situována v uzamčeném komplexu, což zaručuje vyšší bezpečnost pro váš vůz, chrání jej před nepřízní počasí i rizikem poškození či krádeže, které jsou na veřejných parkovištích běžné. Díky skvělé dostupnosti MHD je lokalita výhodná i pro ty, kteří chtějí mít snadný přístup do centra města bez nutnosti denního používání auta.
Kromě parkování můžete garáž využít jako praktický úložný prostor pro vaše věci, ať už jde o sezónní vybavení, pneumatiky, nebo jiné potřeby, které se nevejdou do bytu.
Pro investory představuje tato garáž velmi zajímavou příležitost k pronájmu, protože poptávka po parkovacích místech v této lokalitě stále roste. V tomto případě již máme zajištěný garantovaný zájem o okamžitý pronájem za tržní cenu.
Pokud hledáte bezpečné místo pro vaše auto nebo zajímavou investici, neváhejte a kontaktujte mne pro sjednání prohlídky.

Pavel Seidl
Home & Develop partner
+420 777 534 536
pavel.seidl@re-max.cz
www.pavelseidl.cz

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek