Exkluzivně nabízíme k prodeji krásný rodinný dům ve velmi žádané lokalitě Brno Bystrc.

1. nadzemním podlaží (117 m2) nabízí dispozici 4 + kk s garáží, dvěma sklepy a dvorkem.
2. nadzemní podlaží (62 m2) je v současnosti vedené jako půdní prostor, je však zařízen k bydlení. Majitelé mají zhotoven projekt k přestavbě na druhou bytovou jednotku o dispozici 3 + kk s terasou.

Dům prošel před pár lety rozsáhlou rekonstrukcí, výměna oken, nové podlahy, nový krb, kamenné parapety u oken, střecha, koupelna, elektřina v mědi, půdní prostory taktéž po rozsáhlé rekonstrukci a vybudování druhé koupelny a WC. Po vstupu do obývací haly s kuchyňským koutem se otevře krásný prostor s funkčním krbem a výhledem na dvůr s posezením, ideální pro chvíle s rodinou a přáteli. V přízemí se nachází vstupní chodba, tři pokoje, koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC.
V prvním patře je velký podkrovní pokoj s přístupem na prostornou terasu a samostatnou koupelnou se sprchovým koutem a WC.

Výhody domu:
• Prostornost: Dům o velikosti 179 m² nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení celé rodiny.
• Rozsáhlá rekonstrukce: Dům je po rozsáhlé rekonstrukci, což znamená, že je ve výborném stavu a připraven k okamžitému nastěhování.
• Garáž a parkování: K dispozici je garáž a dvě parkovací místa před domem, což je velkou výhodou pro rodiny s více auty či parkování pro vaše klienty.
• Funkční krb: Obývací hala s funkčním krbem vytváří útulnou atmosféru a je ideální pro zimní večery, navíc značně snižuje náklady na vytápění.
• Velká terasa: Prostorná terasa v prvním patře nabízí skvělé místo pro relaxaci a venkovní posezení.
• Dva sklepy: Dům má dva sklepy, které poskytují dostatek úložného prostoru.

Dům sousedí s parcelou, které v minulosti patřila k domu.
Tuto zahradou nyní využívá vnuk majitelky a má zde postaven ateliér ve kterém bydlí.
V prospěch této parcely jsou zřízeny věcná břemena:
• Služebnost užívání zahrnující právo oprávněného užívat prostor. Tato služebnost zahrnuje pouze plochu „A“ zvýrazněnou na plánku viz fotografie.
• Služebnost stezky zahrnující právo oprávněného chodit a pohybovat se lidskou silou po ploše „B“ zvýrazněné na plánku viz fotografie.
• Služebnost inženýrských sítí zahrnující právo oprávněného vést přípojky vody, odpadů a elektřiny přes plochu „A“ a plochu „B“ zvýrazněnou na plánku viz fotografie.
• Služebnost umístění a užívání schránky zahrnující právo na umístit kdekoliv na pozemek 720/1 poštovní schránku pro potřeby zadní parcely č. 720/2.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

REMAX Brno
Realitní makléř Brno
Rrealitka Brno
REMAX Delux
Tomáš Šimek
Práce v realitách Brno
Prodej nemovitostí Brno
2493623.jpg
2493615.jpg
2493621.jpg
2493616.jpg
2493627.jpg
2493624.jpg
2493622.jpg
2493613.jpg
2493611.jpg
2493612.png
2494419.png