RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 255 m2, Ždánice

9 490 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Ždánice

Vážení a milí zájemci o krásu pod hvězdami,

uvádím Vám do podvědomí možnost, zakoupit si svůj vlastní kousek ráje ve výjimečné lokalitě Ždánic.

Není to jen nemovitost, je to příběh, který začíná pod hvězdným nebem a pokračuje ve vlastním domě s nádherným výhledem.

Dovoluji si Vám představit v nové, klidné, slepé ulici Pod Hvězdárnou právě dostavěný developerský projekt z kvalitních materiálů tvárnic Thermobrik 30 cm zateplený 20 cm fasádního polystyrénu, domu, který Vás zve k vytvoření nového životního příběhu.

Stačí zajet do garáže, před kterou jsou ještě dvě parkovací místa na vlastním pozemku, vejít suchou nohou do nového domu a užívat si novou etapu Vašeho života.

Zvu Vás na prohlídku, projděte si dům k dokončení podle Vašich představ, se zastavěnou plochou a nádvořím 192 m2, celkovou užitnou plochou 255 m2, podlahovou plochou 162,5 m2, užitnou plochou 132 m2, obytnou plochou 127 m2, garáží 21,57 m2, která je zároveň technickou místností s tepelným čerpadlem, zajišťujícím tepelnou pohodu Vašeho domu.

Z garáže nebo ze zahrady je vstup do skladu o výměře 9 m2, kde můžete uskladnit nářadí nebo dřevo do krbu, který Vám v zimních měsících vykouzlí romantickou atmosféru.

Terasa v 1 NP propojená s obývacím pokojem plastovými HS portály s tříkomorovými okny směrem do zahrady má výměru 57,7 m2.

Terasa s výměrou 35 m2 ve 2 NP se vstupem z ložnice Vám nabídne nádherné panoramatické výhledy na tři světové strany.

Základem každého domu jsou velké prosklené výkladce, které propojují obývací pokoj s přírodou, ať už z terasy, zahrady nebo přímo z interiéru.

Dva z domů RD č. 1 a č. 3 nabízejí hotové realizace koupelen v minimalistickém duchu, s velkoformátovými obklady a sanitárním vybavením, ve třech domech č.2, č.4 a č.5 můžete uplatnit svou kreativitu a realizovat koupelny dle svých snů představ.

Budget je na dvě koupelny 150 tisíc Kč obsažen v kupní ceně nemovitosti.

K tomu všemu se váže možnost realizace interiérových úprav podle Vašich představ, které stavební firma provede s péčí a precizností.

Vaše vinylové podlahy od fi Aspecta v cenové relaci 145 tisíc Kč, schody do 2 NP v ceně 50 tisíc, zárubně a dveře od fi Sapeli nebo okna Macek v ceně 100 tisíc a osvětlení v ceně 55 tisíc budou reflektovat Vaši osobnost a vizi domova a jsou součástí kupní ceny nemovitosti, vybírat můžete z katalogů uvedených firem nejen při prohlídce nemovitosti.

U všech dokončovacích prací je možné zvolit nadstandarty, které by po odsouhlasení s developerem byly hrazeny zájemcem.

U domů je příprava na hliníkové elektrické venkovní žaluzie fi Climax dle specifikace a montáže v ceně 210 tisíc Kč, záleží na zájemci, jestli tuto nabídku zvolí, není součástí kupní ceny nemovitosti.

Město Ždánice, s bohatou historií sahající až do dávných dob, nabízí obyvatelům veškerou občanskou vybavenost, zámek, kostel Nanebevzetí Panny Marie, fary a Laudonovy vily.

www.rdpodhvezdarnou.cz

Zaujala Vás tato nabídka?

Zavolejte mi!

Jsem makléř ze štatlu a plním Vaše realitní sny!

Číslo nabídky:388481Plocha užitná:255
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:400 V
Stav objektu:NovostavbaTopení:jiné, Podlahové
Budova:CihlováTelekomunikace:Internet
Doprava:silnice, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.