RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 3+kk, 63 m2, Zbýšov

Nedostupné, nevolat

Zbýšov

Nabízíme k prodeji byt s dispozicí 3+kk v klidné lokalitě Zbýšov u Brna. Nachází se v prvním nadzemním podlaží dobře udržovaného domu po revitalizaci ve čtvrti Padělky a je v osobním vlastnictví.

Dispozice:
Byt má praktickou dispozici 3+kk a užitnou plochu 53 m². Z předsíně je vstup do kuchyňského koutu, dětského pokoje a obývacího pokoje. Z obývacího pokoje je dále vstup do ložnice. Předsíň s možností vestavěné skříně vede do kuchyňského koutu, odkud je vstup do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Orientace bytu je na východ, západ a sever. Součástí jsou také dva sklepy o celkové velikosti 10 m², které poskytují dostatek úložného prostoru pro sezonní věci nebo sportovní vybavení. Před domem je bezproblémové parkování.

Stav a vybavení:
Nemovitost je ve výborném stavu a připravena k okamžitému nastěhování. Byly provedeny nové rozvody elektroinstalace a nové stupačky. Jsou zde nová plastová okna s dvojskly, která poskytují výbornou tepelnou a zvukovou izolaci. V předsíni, kuchyňském koutu a obývacím pokoji jsou laminátové podlahy. Vlastní kotel značky BAXI na vytápění i ohřev vody zajišťuje velmi úsporné řešení. Prodává se bez vybavení.

Lokalita:
Zbýšov u Brna nabízí veškerou občanskou vybavenost. V obci se nachází mateřská škola, základní škola, základní umělecká škola, pošta, zdravotnické zařízení, městský úřad, muzeum, kulturní centrum a knihovna. Lokalita je dobře dostupná do Brna (cca 25 minut) a nabízí mnoho příležitostí pro volnočasové aktivity v blízké přírodě.

Ideální pro:
Tento byt je ideální volbou pro rodinu hledající klidné a dobře dostupné bydlení s veškerou občanskou vybaveností a blízkostí přírody. Díky výborné dostupnosti do Brna je vhodný i pro ty, kteří pracují ve městě, ale preferují bydlení mimo rušné centrum. Byt také poskytuje dostatek prostoru a soukromí, což ocení zejména rodiny s dětmi. Úsporné vytápění a nízké náklady na provoz dělají z tohoto bytu atraktivní nabídku pro ty, kdo hledají ekonomicky výhodné bydlení.

Pokud budete nemovitost financovat hypotečním úvěrem, rádi vám zajistíme úvěr s nejvýhodnějšími podmínkami.

Číslo nabídky:390051Plocha užitná:63
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:3
Podkategorie:

3 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobrýTopení:lokální plynové
Budova:SmíšenáVlastnictví:

Osobní

Doprava:silnice, autobus

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.