RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 163 m2, Šenov u Nového Jičína

3 200 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Šenov u Nového Jičína

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme rodinný dům o dvou bytových jednotkách se zahradou a garáží v Šenově u Nového Jičína.
Bytové jednotky v domě jsou o dispozici 2+1 a 3+1, celková podlahová plocha domu činí 163 m2. Dům je situován ve velmi dobře dostupné části obce, je podsklepený a využít se mohou i rozsáhlé půdní prostory.
Pozemek o celkové výměře 1162 m2 je oplocený a vkusně rozdělen na část před domem, která dělí dům od cesty a klidnější část za domem.
Své místo si zde našel i bazén pro děti, menší garážová část jako úložný prostor a velká garáž s dílnou a zázemím na zahradní techniku.
K pohodlnému parkování slouží dvůr před domem, kde pohodlně zaparkují i tři automobily.
O tepelnou pohodu v domě se stará tepelné čerpadlo vzduch/voda TnG Air. Možnost využití plynového kotle a také krbových kamen na dřevo v jedné z bytových jednotek.
Dům má společný vstup pro obě dvě bytové jednotky. Ze společné chodby se dostanete do technické místnosti, sklepa i půdy a rovněž do každé bytové jednotky.
Byt na levé straně domu o dispozici 2+1 sestává z kuchyně, obývacího pokoje a ložnice. Z kuchyně se dostanete na chodbu bytu a z té pak do spíže, na toaletu a do koupelny.
Bytová jednotka na pravé straně sestává z kuchyně, ze které se dostanete do koupelny a obývacího pokoje, z toho pak do ložnice, dalšího pokoje a šatny.
Dům je ve stavu před rekonstrukcí k dispozici máme technickou inspekci domu, na fotografiích je námi navržená vizualizace interiérových úprav a v půdorysu viditelný návrh změny dispozice domu.
Pokud budete potřebovat pomoc se zajištěním rekonstrukce či financováním nemovitosti, tak Vám moc ráda pomohu.
Lokalita je snadno dopravně dostupná s perfektním dojezdem do Nového Jičína, Kopřivnice, Příbora (vše do 15 minut autem).
V případě vážného zájmu o nemovitost mě neváhejte kontaktovat, moc ráda Vás nemovitostí provedu.

Číslo nabídky:392503Plocha užitná:163
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodStav objektu:Před rekonstrukcí
Topení:jinéBudova:Smíšená
Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.