RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 4+kk, 100 m2, Praha

8 600 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Praha , Praha 15

Hledáte pro svou rodinu nový domov, který vám poskytne dostatek krásných okamžiků? Místo, kde budete mít nadosah každodenní kouzelné chvíle, obklopeni bohatou zelení a krásnými výhledy?

Horní Měcholupy, malebná čtvrť v jihovýchodní části Prahy, okouzluje svou poklidnou atmosférou a zelenými zákoutími. Je to místo, kde se moderní městský život harmonicky prolíná s přírodou, vytvářejíc oázu klidu v náruči přírody, a poskytuje velmi dobré spojení s centrem města.

Zažijte tyto půvabné okamžiky s kouzelnou atmosférou uprostřed pulzující metropole.

Ve výhradním zastoupení majitele si vám dovoluji představit byt v osobním vlastnictví o dispozici 4+kk, ve velmi atraktivní lokalitě Prahy, umístěný ve 3. nadzemním podlaží bytového domu s výtahem, na ulici Milánská.

Tento prostorný a prosluněný byt s promyšlenou dispozicí vám nabídne plný komfort a dostatek pohodlí. Dominantou bytové jednotky je obývací pokoj s kuchyňským koutem, neprůchozími třemi pokoji a samostatnou šatnou.

Předností je jistě velká zasklená lodžie s přímým vstupem z obývacího pokoje, směřující na jihozápadní světovou stranu, s krásnými výhledy pro vaše každodenní okamžiky. Zbylá část bytové jednotky směřuje na severozápadní světovou stranu. Bytová jednotka je ve velmi udržovaném stavu, proběhla zde rekonstrukce kuchyně spolu s novými rozvody elektroinstalace.

K bytu náleží sklepní prostor a podíl na společných částech domu, včetně podílu revitalizované předzahrádky k vašemu plnému využití.

Bytový dům prošel rozsáhlou revitalizací v podobě zateplení, výměny lodžií, oken, výtahu a stoupaček. Energetická náročnost budovy uvádí třídu C, tedy úspornou.

Bytová jednotka je situována v klidné a snadno dostupné části Prahy. V okolí se nachází kompletní občanská vybavenost, včetně škol, školek, obchodů, restaurací a zdravotnických zařízení. Nabízí skvělou dopravní dostupnost jak do centra města, tak i na okrajové části Prahy.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte a domluvte si termín své prohlídky.

Číslo nabídky:394051Plocha užitná:100
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Prodej

Počet podlaží:8
Podkategorie:

4 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobrýTopení:ústřední plynové, ústřední dálkové
Budova:PanelováVlastnictví:

Osobní

Doprava:vlak, silnice, MHD, autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.