RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej rodinného domu, 320 m2, Oleksovice

6 490 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Oleksovice

Hledáte bydlení 15 minut od Znojma v prostorném domě se zahradou s možností dalšího rozšíření? K okamžitému nastěhování?
Ve výhradním zastoupení Vám nabízím rodinný dům v obci Oleksovice, okres Znojmo. Jedná se o objekt v řadové zástavbě s velmi dobrým stavem, obytná část domu je nově postavená v roce 1988. Dispozice domu je 3+1, dále výminek 1+1 a další místnost, která může být po úpravách obytná. Nad touto místností je půda využitelná k vybudování podkroví. Zastavěná plocha činí 980m², užitná plocha 320m² a celková plocha parcely je 1581m². Nemovitost je vybavena přívodem vody z dálkového vodovodu, plynovodem, elektřinou 230 V a je připojena na kanalizaci. Topení je zajištěno ústředním plynovým nebo elektrickým systémem. Teplou vodu zajišťuje jak solární ohřev vody, tak i nově instalované solární elektrické panely. Nově jsou v nemovitosti instalována plastová trojskla. Nemovitost má vlastní studnu. Součástí nemovitosti je hospodářská budova o ploše 110m2, která je rozdělena na garáž 50m2 a dílnu 60m2. Dům je zařízen a po dohodě s majiteli je možno většinu vybavení v domě ponechat.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si termín Vaší prohlídky.

Číslo nabídky:396188Plocha užitná:320
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:1Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V, 400 V
Stav objektu:Velmi dobrýTopení:ústřední plynové, ústřední elektrické
Budova:CihlováTelekomunikace:Internet
Doprava:autobus

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.