RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+1, 69 m2, Ivanovice na Hané

3 200 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Ivanovice na Hané

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízím k prodeji byt o velikosti 2 + 1, nacházející se na ulici Tyršova, v Ivanovicích na Hané, okres Vyškov.
Jedná se o byt v osobním vlastnictví v domě ze smíšeného zdiva. V domě se připravuje projekt na rekonstrukci.
Byt se nachází ve zvýšeném přízemí a má podlahovou plochu 71 m², užitnou plochu 69 m². K bytu také náleží úložný prostor na půdě o výměře 26 m2.

Jeden pokoj je rozdělen sádrokartonovou příčkou, čímž vznikla dispozice bytu 3+1.

Topení a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel.

Byt je určen k rekonstrukci.

Měsíční platby SVJ při počtu 3 osob činí 3.043 Kč. Záloha na plyn je nastavena na 3.000 Kč a na elektřinu 1.200 Kč za měsíc.
Ivanovice na Hané jsou město v okrese Vyškov v Jihomoravském kraji, 8 km severovýchodně od města Vyškov na říčce Hané při dálnici D1 a železniční trati z Brna do Přerova. Žije zde přibližně 3 000 obyvatel. Součástí města je i vesnice Chvalkovice na Hané.
Město Ivanovice na Hané je zřizovatelem mateřské školy, základní školy se školní družinou a jídelnou, jež má kapacitu 480 žáků. Dále je zřizovatelem základní umělecké školy se zaměřením na výuku hudebních, výtvarných a tanečních oborů.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:399515Plocha užitná:69
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:2
Podkategorie:

2 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:Před rekonstrukcíBudova:Smíšená
Vlastnictví:

Osobní

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.