RE/MAX Delux
+420 602 703 897 Máte dotaz? Kontaktujte nás na +420 602 703 897

Prodej bytu 2+kk, 49 m2, Šlapanice

6 650 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Šlapanice

Moderní, světlý a útulný byt 2+kk s terasou a krytým parkovacím stáním (zahrnuto v ceně) v Šlapanicích u Brna

Hledáte moderní bydlení v klidné lokalitě s vynikající dostupností do Brna? Tak tento byt o dispozici 2+kk v Šlapanicích na ulici Brněnská pole 1932/32, splní všechny Vaše představy o komfortním bydlení.

Více zde: Igor-Loskar.cz/byt-slapanice

Byt o podlahové ploše 48,9 m² se nachází v 1. zvýšeném nadzemním podlaží nízkoenergetické cihlové novostavby z roku 2021. Díky své orientaci na východ a jih je krásně prosvětlený a nabídne Vám příjemnou atmosféru po celý den. Součástí bytu je prostorná terasa o velikosti 28 m², která je ideální pro odpočinek nebo grilování s rodinou a přáteli. Na terase je navíc nainstalována praktická markýza pro Vaše pohodlí a podlahu pokrývá kvalitní betonová dlažba. K bytu také náleží sklep o velikosti 1 m² a parkovací stání v garáži bytového domu o velikosti 16 m².

Moderní vybavení a úsporné řešení
Byt je vybaven kuchyňskou linkou na míru s vestavnými spotřebiči značek Mora, Electrolux a Beko (lednice, myčka nádobí, indukční varná deska). Komfort zvyšuje klimatizace LG, která Vám zajistí příjemné klima během horkých letních dnů. V koupelně se nachází plynový kotel BAXI, který zajišťuje jak vytápění bytu, tak ohřev vody. Nechybí ani vestavěná skříň v chodbě a kvalitní podlahové krytiny – vinylové podlahy v obytných místnostech a keramická dlažba v koupelně, kde je umístěna vana, toaleta a otopný žebřík.

Klidná lokalita a skvělá občanská vybavenost
Šlapanice nabízejí vynikající občanskou vybavenost. V okolí bytu najdete dětská hřiště, cyklostezky i přírodu vhodnou k procházkám. Obec nabízí školky, školy, obchody, restaurace i sportovní centra. Pro milovníky kultury je zde také bohaté kulturní vyžití a komunitní akce. Díky své strategické poloze máte navíc skvělou dostupnost do centra Brna – ať už autem, nebo městskou hromadnou dopravou (trolejbus 31, bus 151 a 701 a také os. vlak), která je zde velmi dobře zajištěna.

Technologie a moderní připojení
Do domu je zaveden optický internet od společností NEJ a VIVO a k dispozici je také moderní výtah, který zajišťuje pohodlný přístup do všech čtyř podlaží.

Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci moderního bydlení s nízkými provozními náklady a komfortním vybavením v klidné lokalitě nedaleko Brna. Přijďte se podívat a přesvědčte se sami!

Náklady na bydlení včetně garáže: 6268,-Kč / 2 dospělé osoby a 2 malé děti

Skladba nákladů byt:
Elektřina 2410,-Kč
Plyn 900,-Kč
Pojištění nemovitosti 47,-Kč
Vodné, stočné 1200,-Kč
Výtah 200,-Kč
El. proud spol. prostor 150,-Kč
Úklid spol. prostor 140,-Kč
Odvoz odpadu 103,-Kč
Fond oprav - dlouhodobá záloha 489,-Kč
Fond správní činnosti 350,-Kč

Skladba nákladů garáž:
Pojištění nemovitosti 28,-Kč
Elektřina garáže 100,-Kč
Fond oprav 146,-Kč
Fond správní činnosti 5,-Kč

Kontaktujte mě ještě dnes a domluvte si se mnou prohlídku. Budu se na vás těšit!

Číslo nabídky:400566Plocha užitná:49
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:1
Typ:

Prodej

Počet podlaží:5
Podkategorie:

2 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodStav objektu:Novostavba
Topení:lokální plynovéBudova:Cihlová
Telekomunikace:InternetVlastnictví:

Osobní

Doprava:vlak, silnice, MHD

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

Chcete se na něco zeptat?

Nenašli jste, co jste hledali?

Zkuste naše fulltext vyhledávání.
Hledat

Doporučené stránky

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.