Malé balkony lze používat k uskladnění štaflí, bas od piva nebo nepoužívaných květináčů. Byla by to ale velká chyba! I mini balkon vám může posloužit k příjemné grilovačce s přáteli. Stačí jen pořídit vhodný gril, který nezabere moc místa a který neprodukuje kouř z dřevěného uhlí. O tom, zda váš steak bude chutnat skvěle, totiž nerozhoduje, máte-li gril velký nebo malý, na dřevěné uhlí či elektřinu, ale žár, kterého je vaše grilovací zařízení schopno. Grily jsou malé, skladné a přitom dostatečně výkonné. Stačí jim málo místa, a hodí se tak na každý balkon, terasu, nebo předzahrádku městského bytu.
Grily jsou na elektřinu i na plyn, takže nemusíte řešit zásobu briket nebo kam s popelem. Stačí zastrčit do zásuvky, popřípadě připojit plynovou bombu, nastavit požadovanou teplotu, chvilku počkat a příprava vašeho oblíbeného jídla může začít. Jediný problém, který pak může nastat, je že vůně grilovaného masa přiláká sousedy. Při nákupu surovin tedy raději počítejte s několika porcemi navíc.
Ačkoliv je maso zdaleka nejoblíbenější grilovanou pochoutkou, není to pochopitelně jediná surovina, která se dá grilovat. Oblíbená a chutná je rovněž grilovaná zelenina. Její výhodou je, že se nemusí připravovat dopředu jako maso. Stačí ji potřít marinádou, případně jen posypat kořením a bylinkami, a může se rovnou grilovat. Za pár minut je hotovo. A na rozdíl od masa zeleninu nenechávejte odležet. Ke grilování se nejvíce hodí brambory, dále rajčata, cuketa, lilek, ale také cibule nebo kukuřice.
Grilování se nemusíte vzdát, ani když u vašeho bytu balkon chybí. Malé grily na dřevěné uhlí můžete vzít kamkoliv s sebou, a prokázat tak, že na velikosti opravdu nezáleží. S dobře rozžhaveným roštem z kvalitního materiálu zvládnete i velké divadlo – tedy nasytit i větší společnost. Zakončit pracovní den grilovačkou uprostřed města vás nabije takovou energií, jako byste večer trávili na chatě či na dovolené.
Pokud patříte k těm, kteří nemusí řešit nedostatek místa – tedy pokud máte k dispozici zahradu či větší terasu, pak pro vás máme kulinářskou výzvu: připravte si kompletní menu včetně přílohy či dezertu mimo kuchyň – venku! Koho by bavilo trávit v hezkém počasí čas vařením doma? Můžete mít vybavenou venkovní kuchyni hned a přitom nemusíte budovat nic složitého, stačí pořídit si jeden z grilů. Základem je dvoudílný rošt s vyjímatelnou střední částí, kterou lze nahradit například pánví wok, kamenem na pizzu nebo třeba speciálním litinovým roštem. Každý nástavec představuje vlastní kulinářský svět a nespočet možností přípravy dobrého jídla. Na přípravu kompletního menu vám tak postačí jeden jediný gril a vy si užijete krásné počasí, spoustu zábavy a především skvělé jídlo.
Vždy jsem se upřímně zajímala o lidi, jejich příběhy a prožitky, úspěchy i nezdary, radosti či trápení. Stejně jako každý z nás máme svůj jedinečný životní příběh, ten svůj by mohla vyprávět i každá nemovitost. A ať chceme nebo ne, s našimi nemovitostmi jsme více či méně citově spjatí. Emoce či komplikované životní okolnosti mnohdy provází i samotný prodej nemovitosti, proto někdy není jednoduché se správně a s odstupem rozhodnout. Toto si uvědomuji, a proto ke každému prodávajícímu přistupuji individuálně a s respektem k jeho potřebám.
Díky svému vnitřnímu nastavení chápu práci realitního makléře v první řadě jako službu lidem, proto je mým cílem pro Vás udělat maximum a naplnit Vaše očekávání.
V práci realitního makléře se spojily moje předchozí profesní zkušenosti z více oborů včetně marketingu a obchodu s dlouholetým osobním zájmem o reality.
Kromě empatie a lidského přístupu klienti na mé práci oceňují svědomitost, pragmatismus a schopnost vyřešit problémy. Za neméně důležité já sama považuji profesionální a férové jednání i ke kupujícím, jelikož realitní transakce by měla být založena na důvěře a respektu tak, aby byly všechny strany s výsledkem spokojené.
Velmi ráda si poslechnu Váš příběh a pomůžu Vám s Vaší nemovitostí naložit co nejlépe!