Jak je důležité mít balkón

Když bydlíte ve městě v bytě, pak vám nejspíše občas chybí prostor, příroda a čerstvý vzduch. I kdyby vám to nechybělo, oceníte více prostoru. A balkón je alespoň trochu prostoru navíc. Obzvláště ve vyšších patrech jsou balkóny ceněny, protože tam můžete v klidu odpočívat, popíjet kávu, číst si knížku případně jen sušit prádlo nebo pěstovat rostliny. Balkón je jednoduše u bytu něco navíc a často je rozhodujícím faktorem při rozhodování, který byt si koupit nebo pronajmout.

Balkón si navíc můžete nechat zasklít, takže tento prostor můžete využívat i v jiných než letních měsících. Zasklením navíc zvyšujete hodnotu svého bytu. Faktem také je, že byty s balkóny se prodávají dráže než byty bez balkónů, i když tady samozřejmě záleží i na mnoha dalších faktorech, kterým vévodí lokalita a velikost bytu.

Čím větší balkón člověk má, tím lépe. Na velkém balkóně je možné udělat si dokonce regulérní posezení, nebo i poležení. Takový balkón nahrazuje to, co je pro rodinný dům terasa. Z vyšších pater pak mohou být krásné výhledy na město, na kraji měst pak i na okolní přírodu, lesy, hory...

Když budete prodávat byt s balkónem, uvidíte, že se na jeho zdůraznění makléř stoprocentně zaměří, protože to je to něco navíc, čím se váš byt může odlišovat od jiných bytů. A když je ještě prakticky vyřešeno zasklení, prodejní cena vás překvapí. A věřte tomu, že takový byt obzvláště v dnešní době nebude problém rychle a výhodně prodat!

9.9.2021

O mně

 

Každý z nás denně zažíváme nové věci a stále se učíme, jak se vypořádat s každodenními výzvami, které nám život přináší. Ve světě obchodu se pohybuji 18 let a každý další den je i pro mě novou výzvou a zkušeností, kterou přijímám s pokorou a cílem být lepším člověkem. Moje práce mě naplňuje a jsem rád, že mohu říci „práce je mi radostí“ !

 

V mém podnikání se odráží empatie, profesionalita a maximální odpovědnost za plnou spokojenost mého klienta. Zajišťuji pro Vás profesionální práci fotografa, 2D i 3D půdorysy, home-staging, video-prohlídky, prohlídky s dronem i prezentaci na sociálních sítích a renomovaných inzertních serverech. Vše, co dělám, provádím naplno a s jasným cílem prodat Vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu!

 

Díky společnosti RE/MAX, která je lídrem na světovém realitním trhu, je moje neustálé vzdělávání zárukou kvality poskytovaných služeb. Jsem hrdý na to, že mohu být v týmu plného profesionálů v naši realitní kanceláři Delux.

 

Někdo říká, že cesta k cíli není důležitá, ale pro mě právě ta cesta je cíl. Každá vede jinými zákoutími, každá bude vždy jiná ať už vybereme jakýkoliv směr. Se mnou budete vždy bezpečně našlapovat s přesně daným cílem. Vaše plná spokojenost je mým nejlepším doporučením.

 

Na mne se můžete spolehnout!

Certifikáty

195x200_RMX_SILVER 195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.