Každý prodej nemovitosti má svá specifika

Když se budete bavit s jakýmkoliv makléřem, zjistíte, že mají stejné zkušenosti: každý prodej nebo nákup nemovitosti je jiný, prakticky vždy jsou nějaké problémy, nesrovnalosti, háčky nebo jiná specifika. Prodej nemovitosti je celkem složitý proces, kde se jedná o velké peníze, i proto je jasné, že si lidé platí odborníky - makléře - kteří je celým procesem bezpečně provedou až ke zdárnému konci.

Pokud chcete předejít komplikacím, případně je elegantně vyřešit, když nastanou, spolupracujte s někým, kdo se v realitách vyzná. Celý proces kolem prodeje zaměstnává tolik lidí, že se chyba prostě nedá vyloučit. Proto je nutné, aby vše vedl opravdu zkušený realitní makléř, který nedopustí žádnou nákladnou chybu, které se často opakují.

Spolupráce s odborníky

Samotný makléř také neví všechno, obvykle spolupracuje s osvědčenými odborníky (právníci, stavaři, marketingový specialista, finanční poradce, fotograf, grafik apod.). Před uzavřením kupní smlouvy pak makléř společně s právníkem kontrolují každý detail, na vše je kladen důraz. Právě spolupráce s dalšími odborníky dělá z makléře úspěšného makléře. Dokáže nastavit optimální prodejní cenu, připraví nemovitost k prodeji, vytvoří profesionální prezentaci, najde kupce a vyřídí veškerou byrokracii.

Každá nemovitost je jiná, a je opravdu zajímavé, že se skoro vždycky objeví něco, co hladký průběh brzdí. A od toho je tady právě makléř, aby elegantně a nejlépe i rychle všechny překážky odstranil.

22.11.2021

O mně

 

Každý z nás denně zažíváme nové věci a stále se učíme, jak se vypořádat s každodenními výzvami, které nám život přináší. Ve světě obchodu se pohybuji 18 let a každý další den je i pro mě novou výzvou a zkušeností, kterou přijímám s pokorou a cílem být lepším člověkem. Moje práce mě naplňuje a jsem rád, že mohu říci „práce je mi radostí“ !

 

V mém podnikání se odráží empatie, profesionalita a maximální odpovědnost za plnou spokojenost mého klienta. Zajišťuji pro Vás profesionální práci fotografa, 2D i 3D půdorysy, home-staging, video-prohlídky, prohlídky s dronem i prezentaci na sociálních sítích a renomovaných inzertních serverech. Vše, co dělám, provádím naplno a s jasným cílem prodat Vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu!

 

Díky společnosti RE/MAX, která je lídrem na světovém realitním trhu, je moje neustálé vzdělávání zárukou kvality poskytovaných služeb. Jsem hrdý na to, že mohu být v týmu plného profesionálů v naši realitní kanceláři Delux.

 

Někdo říká, že cesta k cíli není důležitá, ale pro mě právě ta cesta je cíl. Každá vede jinými zákoutími, každá bude vždy jiná ať už vybereme jakýkoliv směr. Se mnou budete vždy bezpečně našlapovat s přesně daným cílem. Vaše plná spokojenost je mým nejlepším doporučením.

 

Na mne se můžete spolehnout!

Certifikáty

195x200_RMX_SILVER 195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.