Na stará kolena stačí často malý byt

Každý má svůj příběh, ale co se týče bydlení ve městech, často se stává, že lidé zůstanou sami ve velkém bytě. Děti se odstěhují a starší pár už nepotřebuje byt 4+1, nebo jeden z partnerů zemře a druhý zůstane sám ve velkém bytě 3+1. Takové situace se stávají dnes a denně. A nesou s sebou i skutečnost, že je těžší takový větší byt zaplatit. Proto velmi často lidé řeší podobné situace tím, že velký byt prodají a koupí si byt menší.

V menším bytě je to výhodnější

Když bydlíte v menším bytě, nejenže platíte méně do fondu oprav, za vytápění i za energie, ale také nemusíte uklízet tak velký prostor. Všechno máte blíž a v neposlední řadě jste si nejspíše při výměně většího bytu za menší vydělali slušné peníze. Na druhou stranu stěhování je velká životní změna, ze které má spousta starších lidí strach. Ale i tady se na změnu dá dívat pozitivně, můžete si koupit rekonstruovaný byt v oblíbené lokalitě, blíže své rodině nebo na kraji města blízko přírody.

Stěhování z menšího bytu do většího a pak zase z většího do menšího je přirozený koloběh života. Jako mladí studenti jsme rádi za jeden pronajatý pokoj, poté přichází pronájem nebo nákup menšího bytu, s příchodem rodiny a dětí už potřebujeme velký byt. Když se však děti odstěhují a nedejbože přijdeme ještě o životního partnera, pak logicky přichází další změna, stěhování do menšího bytu.

To samozřejmě neplatí pro všechny, někdo bydlí v rodinném domě, jiný už žádnou změnu nechce. Když však o výměně většího bytu za menší uvažujete, nejlepší je oslovit zkušenou realitní kancelář, která vám celou transakci pomůže bezpečně uskutečnit!

14.6.2021

O mně

 

Každý z nás denně zažíváme nové věci a stále se učíme, jak se vypořádat s každodenními výzvami, které nám život přináší. Ve světě obchodu se pohybuji 18 let a každý další den je i pro mě novou výzvou a zkušeností, kterou přijímám s pokorou a cílem být lepším člověkem. Moje práce mě naplňuje a jsem rád, že mohu říci „práce je mi radostí“ !

 

V mém podnikání se odráží empatie, profesionalita a maximální odpovědnost za plnou spokojenost mého klienta. Zajišťuji pro Vás profesionální práci fotografa, 2D i 3D půdorysy, home-staging, video-prohlídky, prohlídky s dronem i prezentaci na sociálních sítích a renomovaných inzertních serverech. Vše, co dělám, provádím naplno a s jasným cílem prodat Vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu!

 

Díky společnosti RE/MAX, která je lídrem na světovém realitním trhu, je moje neustálé vzdělávání zárukou kvality poskytovaných služeb. Jsem hrdý na to, že mohu být v týmu plného profesionálů v naši realitní kanceláři Delux.

 

Někdo říká, že cesta k cíli není důležitá, ale pro mě právě ta cesta je cíl. Každá vede jinými zákoutími, každá bude vždy jiná ať už vybereme jakýkoliv směr. Se mnou budete vždy bezpečně našlapovat s přesně daným cílem. Vaše plná spokojenost je mým nejlepším doporučením.

 

Na mne se můžete spolehnout!

Certifikáty

195x200_RMX_SILVER 195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.