Pronájem bytu 2+kk, 42 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Nový Lískovec

Ve výhradní zastoupení majitele nemovitosti vám nabízíme možnost pronájmu krásného, zrekonstruovaného bytu 2+kk o výměře 42 m2 ve čtvrtém patře s dvěma výtahy, na ulici Oblá v Brně – Novém Lískovci. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, kdy bylo vše velmi pečlivě naplánováno a provedeno. Všechna okna jsou plastová, včetně žaluzií. Nově udělaná koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. Kuchyně vyrobena na míru a je vybavena indukční varnou deskou, pečící troubou, odsavačem, myčkou, mikrovlnou troubou a lednicí. Součástí pronájmu je vybaveni, které je vidět na marketingovém podkladu. Předsíň je vybavena skříní a botníkem. Platba za měsíční nájem je 16 000,-Kč, energie 4 000,- Kč (pro dvě osoby),
Byt je určený maximálně pro tři osoby (dva dospělí + dítě). Kauce na poškození bytu činí 20 000,-Kč s požadavkem pojištění nájemníka na vzniklé škody jím způsobené třetí osobě. Poradíme, jak si ji zajistit. Je možné mít domácího mazlíčka.
Při podpisu nájemní smlouvy je splatná úhrada nájemného + měsíční zálohy na služby, a to na měsíc dopředu a kauce na poškození bytu 20 000,-Kč. Odměna RK činí 36 300,-Kč včetně DPH. Další platba již bude převodem na bankovní účet a to vždy k 20. dni v měsíci. Byt je volný a nastěhování je možné ihned.
Občanská vybavenost je téměř dokonalá. Vše, co potřebujete naleznete do 10 minut chůze od bytu. Majitel nemovitosti si vyhrazuje právo na výběr nájemníka dle jeho zvolených kritérií. Prohlídkový den je naplánovaný na 15. 7. 2024. Líbí se vám tento krásný byt? Tak na nic nečekejte a napište si o váš čas prohlídky.

Pavel Seidl
Home & Develop partner
777 534 536
www.pavelseidl.cz
www.deluxrealityjinak.cz

Číslo nabídky:393586Plocha užitná:42
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:4
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:13
Podkategorie:

2 + kk

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Stav objektu:Po rekonstrukciBudova:Panelová
Vlastnictví:

Osobní

O mně

 

Každý z nás denně zažíváme nové věci a stále se učíme, jak se vypořádat s každodenními výzvami, které nám život přináší. Ve světě obchodu se pohybuji 18 let a každý další den je i pro mě novou výzvou a zkušeností, kterou přijímám s pokorou a cílem být lepším člověkem. Moje práce mě naplňuje a jsem rád, že mohu říci „práce je mi radostí“ !

 

V mém podnikání se odráží empatie, profesionalita a maximální odpovědnost za plnou spokojenost mého klienta. Zajišťuji pro Vás profesionální práci fotografa, 2D i 3D půdorysy, home-staging, video-prohlídky, prohlídky s dronem i prezentaci na sociálních sítích a renomovaných inzertních serverech. Vše, co dělám, provádím naplno a s jasným cílem prodat Vaši nemovitost za nejvyšší možnou cenu!

 

Díky společnosti RE/MAX, která je lídrem na světovém realitním trhu, je moje neustálé vzdělávání zárukou kvality poskytovaných služeb. Jsem hrdý na to, že mohu být v týmu plného profesionálů v naši realitní kanceláři Delux.

 

Někdo říká, že cesta k cíli není důležitá, ale pro mě právě ta cesta je cíl. Každá vede jinými zákoutími, každá bude vždy jiná ať už vybereme jakýkoliv směr. Se mnou budete vždy bezpečně našlapovat s přesně daným cílem. Vaše plná spokojenost je mým nejlepším doporučením.

 

Na mne se můžete spolehnout!

Certifikáty

195x200_RMX_SILVER 195x200_RMX_Aukcni_specialista 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.