Prodej zemědělského pozemku, 25796 m2, Náměšť nad Oslavou
Nedostupné, nevolat

Náměšť nad Oslavou

Nabízíme soubor celkem 7 pozemků v okolí obce Náměšť nad Oslavou, převážně orné půdy.

Ve výčtu začínáme dvěma pozemky, vedenými v Katastru jako orná půda. Jsou SZ od centra, přímo u rybníka Radhan po obou stranách frekventované silnice 1. třídy 23, spojující přes Vysočinu Jihomoravský a Jihočeský kraj. Jedná se o pozemky p.č. 567/3 o výměře 285 m2 a pozemek p.č. 567/1 o výměře 1.100 m2.
Dalším je pozemek p.č. 900/15, vzdálen od prvních dvou asi jen 150 metrů, je přístupný z obecní cesty a má výměru 5.515 m2.
Další 4 pozemky leží v lokalitě Kozenec na severním okraji města. Zde je u největšího pozemku p.č. 336/21 o výměře 25.796 m2 remízek (vedený jako neplodná půda - ostatní plocha) o velikosti 1074 m2 a přes cestu pozemek p.č. 310 o výměře 297 m2. Rovnoběžně s největším pozemkem je v nevelké vzdálenosti pozemek p..č. 336/20 o výměře 6.983 m2. Části těchto 2 větších pozemků jsou navíc zakresleny v Územním plánu jako území, kde bude v budoucnu možná individuální výstavba na základě zpracované Územní studie.
V přílohách je příslušný výtah z Územního plánu.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:393929Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitost

O mně

 

Hledat novou kariéru je vždy výzva. Velká je v okamžiku, kdy vstupujete do nového prostředí po letech práce v obchodě a marketingu, v malých, středních i velkých korporátních firmách. Všechny mají ale jedno společné: pokud je za Vámi tým, který Vás podporuje, práce Vám umožní skloubit koníčky i kariéru, pak je to pravé. Zjistil jsem, jak mne baví se neustále učit nové věci, potkávat se s novými lidmi, rozvíjet svůj osobní i pracovní život.

 

Reality mi z tohoto pohledu dávají velký smysl, mohu si užívat každý den a přitom přinášet hodnotu svému okolí. Jsem rád, že pracuji v týmu Remax Delux, který je dlouhodobě na špici v realitách na Moravě, ve společnosti, na kterou se můžete spolehnout.

Ing. Petr Kratochvíl

Makléř

Certifikáty

Obrázek1 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.