Pronájem bytu 1+1, 39 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Bystrc

! Volné již v červnu !

Ve spolupráci s majitelem nemovitosti Vám zprostředkuji pronájem pěkného bytu o dispozici 1+1 s výměrou 39m2 + 4m2 balkón + 3m2 sklep. Byt se nachází v Brně Bystrci na ulici Teyschlova v prvním patře (2.NP) revitalizovaného panelového domu. Hledáte-li pěkné a čisté bydlení v žádané lokalitě s plnou občanskou vybaveností a přírodou za humny, navíc za solidní cenu, rád Vás přivítám na prohlídce.

Bytová jednotka prošla zdařilou rekonstrukcí, je zde zrekonstruované jádro, tedy zde najdete pěknou koupelnu s WC. Byt se pronajímá částečně zařízený dle fotografií zveřejněných zde v inzerci, je zde automatická pračka, lednice s mrazáčkem, mikrovlnka, varná konvice a další. Bližší podrobnosti s Vámi rád projdu přímo v bytě během prohlídky.

Cena měsíčního pronájmu je 11.000,-Kč + 3.000,-Kč zálohové platby na energie a služby + vratná kauce (jistota) majiteli bytu + provize RK.

Byt je volný prakticky ihned nebo během června 2024.

Pro více informací a Váš termín prohlídky mě prosím kontaktujte telefonicky nebo emailem.

Číslo nabídky:391113Plocha užitná:39
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:2
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:9
Podkategorie:

1 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Stav objektu:Velmi dobrýBudova:Panelová
Vlastnictví:

Osobní

O mně

S více než několika lety zkušeností v realitním odvětví se stále snažím nabídnout svým klientům nejen odborné služby, ale také osobitý a přátelský přístup. Věřím, že každý klient je jedinečný, a proto se snažím poskytnout řešení, která nejlépe odpovídají jejich specifickým potřebám a přáním.

 

Mimo svou práci v realitách mám vášeň pro cestování. Tyto zkušenosti mi poskytly široký rozhled a dovolily mi zdokonalit svou angličtinu na vysokou úroveň. V dnešním globalizovaném světě je to něco, co považuji za velkou výhodu!

 

Pokud hledáte makléře, který kombinuje profesní zkušenosti s osobním dotekem, rád bych byl vaší prvním volbou!

Mgr. Petr Němec

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 2. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX realitn_profesion_l_cmyk bronze Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.