Prodej garáže, 19 m2, Brno

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

395 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Brno

Stále hledáte kam bezpečně zaparkovat svůj vůz nebo uskladnit osobní věci?

V exkluzivním zastoupení nabízíme na prodej panelovou garáž o výměře 17 m2, která se nachází v blízkosti ulice Sportovní v Brně. Ke garáži vede asfaltová cesta a nachází se na strategickém místě nedaleko vlakové stanice Brno - Královo pole, zastávky tramvaje, autobusu a trolejbusu.

Garáž se nachází na pozemku Českých drah a roční pronájem činí 1240,- Kč. Aktuálně je garáž bez nájemníka, vyklizená a opatřena novým visacím zámkem. Do garáže je přivedena elektřina, ale není aktuálně připojena dodavatelem. Rozměry panelové garáže jsou cca Š 313 x D 530 cm.

Tato nabídka je ideální pro ty, kteří chtějí bezpečně parkovat svůj vůz, případně uskladnit své osobní věci, jako jsou sezónní pneumatiky, jízdní kola nebo lyže. Je rovněž vhodná pro investory hledající zajímavou investiční příležitost. Při pronájmu garáže za 2500 Kč získáte 7,5 % roční výnos.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce pro majitele a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jim zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Zavolejte mi pro více informací a naplánování své osobní prohlídky.

Číslo nabídky:393142Plocha užitná:17
Kategorie:

Ostatní

Typ:

Prodej

Jednotka:za nemovitostStav objektu:Dobrý
Budova:PanelováDoprava:vlak, silnice, MHD, autobus

O mně

Představte si, že máte na prodej nemovitost. Ale jak ji efektivně prodat a zajistit, že získáte nejvyšší možnou cenu? 


Domluvte si se mnou schůzku, na které Vám poradím, jak postupovat ve Vaší situaci. 


Jsem realitní makléř specializující se na prodej nemovitostí v Brně a Jižní Moravě. 

 

Před prodejem každé nemovitosti si představím ideálního kupce, pro kterého bude mít nemovitost největší hodnotu. Následně podle toho nastavím i marketingový plán, který zvyšuje šance na úspěšný prodej za nejvyšší možnou cenu. 

 

Během naší spolupráce můžete očekávat důslednou přípravu včetně analýzy technických a právních aspektů nemovitosti a identifikace možných rizik. Díky svým zkušenostem jako bývalý projektant mám výhodu v technických aspektech staveb. Úzká spolupráce mezi makléři zaručuje hladký průběh celého případu, což má vliv na fungování kanceláře, která opakovaně získává titul Kancelář roku Morava.

Přijďte k nám na kávu a zjistěte v čem jsme jiní a co nás dostalo na špičku v republice mezi realitními kancelářemi.

Váš certifikovaný realitní makléř Radek Malhocký

Radek Malhocký

Makléř

Certifikáty

Silver-816x816 specialista 300x300 20kb profik 76kb Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.