Pronájem bytu 2+kk, 53 m2, Brno
17 000,00 Kč 

Brno , Brno-Slatina

Hledáte krásné bydlení v klidné městské části Brno-Slatina?

Nabízíme Vám k pronájmu byt o velikosti 53 m2 a dispozici 2+kk v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve 3NP s orientací na jihovýchod.

Stěny jsou cihlové a v celém bytě je vinylová podlaha, až na koupelnu, kde je dlažba.

Součástí bytu je kompletně vybavená kuchyně (základní nádobí, elektrický sporák, sklokeramická deska, digestoř, lednička, myčka na nádobí), dále pračka, obývací stěna, jídelní stůl s 2 židlemi, velká šatní skříň a kompletně vybavená předsíň.

Součástí nájmu je i malá sklepní kóje.

Dále k ceně:
Zálohy 4000Kč + vratná kauce 42000Kč + provize RK 25 410Kč

Pokud Vás tento byt zaujal, tak mě neváhejte kontaktovat a domluvíme si prohlídku. Prohlídky jsou možné od 1.11.2024.

Číslo nabídky:397454Plocha užitná:53
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Pronájem

Podkategorie:

2 + kk

Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodStav objektu:Velmi dobrý
Topení:lokální elektrickéBudova:Cihlová
Vlastnictví:

Osobní

Doprava:dálnice, silnice

O mně

 

Jmenuji se Roman Volák a jsem realitní makléř s vášní pro sport a pevným odhodláním k úspěchu. S dlouholetým zázemím ve sportu jsem si vybudoval silnou disciplínu, odhodlání a schopnost pracovat tvrdě. Tyto vlastnosti přenáším do svého podnikání v realitním světě, kde se snažím dosáhnout nejlepších výsledků pro své klienty.

 

Moje vášeň pro realitní trh a sport mě vede k tomu, abych se neustále zdokonaloval a hledal inovativní způsoby, jak dosáhnout úspěchu. Snažím se být flexibilní a respektovat individuální potřeby každého klienta, zatímco se snažím dosáhnout jejich cílů. Mým cílem je být pro své klienty důvěryhodným partnerem v jejich realitních záležitostech a pomoci jim dosáhnout jejich snů a cílů v oblasti nemovitostí.

Bc. Roman Volák

Makléř

Certifikáty

Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.