Prodej pozemku pro bydlení, 338 m2, Hrušky

Hypoteční kalkulačka

Na kolik vás vyjde pořízení vlastního bydlení? Zadejte pár informací do naší hypoteční kalkulačky a hned si prohlédněte výsledek.

Cena nemovitosti

Výše hypotéky

Doba splácení

roků

Vypočítaná měsíční splátka

Úroková sazba 4,9%

 Kč

650 000,00 Kč  (Včetně provize RK)

Hrušky

Doporučuji zhlédnou videoprohlídku a nechat se inspirovat vizualizacemi.

Ve výhradním zastoupení majitele si vám ke koupi dovoluji představit rovinatý stavební pozemek - aktuálně vedený jako ZAHRADA.

Výměra pozemku činí 338m2.

Uliční šíře činí přibližně 4,3m. Hloubka pozemku je přibližně 53,8m2.

Pozemek je přístupný ze severozápadní strany po nově vyasfaltované silnici a z jihozápadní strany po zpevněné komunikaci. Pozemek zároveň spadá v rámci územního plánu (viz. sekce dokumenty ke stažení na webu nemovitosti) do ploch s označením SO - PLOCHY SMÍŠENÉ OBYTNÉ, které lze využít například jako:
- pozemky staveb pro bydlení, pozemky staveb pro občanské vybavení místního významu.
- pozemky staveb pro rodinnou rekreaci, veřejná dopravní a technická infrastruktura, související dopravní a technická infrastruktura, veřejná prostranství a plochy okrasné a rekreační zeleně, dětská hřiště,
související technická infrastruktura, parkoviště pro osobní automobily o velikosti do 20 parkovacích míst, rodinné vinné sklepy.
- a další

Případná stavba může mít až 2 nadzemní podlaží s nutností zohlednit výšku okolní zástavby pro zachování architektonické jednoty ulice jako celku. Koeficient zastavěnosti stanoven není. Nechte se proto inspirovat našimi vizualizacemi.

Sítě jsou k dispozici na hradnici pozemku a jsou připravené k napojení.

K nemovitosti byla vydaná pravomocná výjimka k umístění stavby do hranic rodinného domu do hranic s pozemky parc. č. 281/2, parc. č. 278/1 a parc. č. 279 v k.ú. Hrušky. (viz. sekce dokumenty ke stažení na webu nemovitosti).


V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejvýhodnější nabídce a prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu §1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma.


Zaujala Vás tato nemovitost stejně jako mě?
Zavolejte mi a sjednejte si termín prohlídky!

Váš osobní realitní partner
Tomáš Nedoma

Číslo nabídky:396059Kategorie:

Pozemky

Typ:

Prodej

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Elektřina:230 V, 400 VDoprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

O mně

 

Druhé místo v produktivitě za měsíc listopad 2023

 

O svět realit, realitní trh, obchod a investice se zajímám jíž od roku 2013. A jelikož reality spadají do třech nezbytností moderního života - domov, jídlo a ošacení - staly se moji vášní! Díky zázemí a znalostem, které mi RE/MAX Delux poskytuje, mám jedinečnou příležitost lidem opravdu pomoci a mít velký, pozitivní a doufám že i trvalý dopad na kvalitu a štěstí v jejich životech. Nemovitosti jsou skvělým perspektivním oborem pro blízkou i vzdálenou budoucnost, proto do nich moji klienti rádi investují.

 

Mým cílem je pomáhat lidem upřímností, odbornou radou, profesionální propagací a prodejem nemovitostí. Žádná chata není moc malá a žádný činžák není moc velký. Díky získaným dovednostem, vědomostem a také zázemí kanceláře RE/MAX Delux zaručuji služby, servis a lidský přístup.

 

Garantuji svým jménem, že mnou nabízenou úroveň komunikace, propagace a prodeje vaši nemovitosti nikde jinde mimo DELUX neobdržíte!

Tomáš Nedoma

Makléř

Certifikáty

1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX 195x200_RMX_Aukcni_specialista rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.