Prodej bytu 3+1, 65.7 m2, Velké Meziříčí
Nedostupné, nevolat

Velké Meziříčí

Hledáte nový domov, který vám poskytne dostatek krásných chvil? Místo, kde budete mít nadosah každodenní kouzelné okamžiky, obklopené bohatou zelení a krásnými památkami?

Zažijte tyto půvabné okamžiky, jež jsou prozářeny historickou atmosférou.

Velké Meziříčí je malebné město na Vysočině, obklopené nádhernou krajinou žďárských lesů, ležící na soutoku řek Oslavy a Balinky. Toto historické město nabízí bohaté kulturní možnosti a je protkáno významnými historickými památkami.

Ve výhradním zastoupení majitele vám představujeme cihlový byt v osobním vlastnictví o dispozici 3+1, umístěný ve 3. podlaží bytového domu bez výtahu, na ulici Družstevní.

Tento prostorný byt vám díky dvěma neprůchozím a samostatným pokojům nabídne dostatek pohodlí. Dominantou bytu je prostorný obývací pokoj. Bytová jednotka je v původním, ale velmi udržovaném stavu, což vám nabízí jedinečnou příležitost si svůj nový domov vytvořit podle svých vlastních představ a snů. Dovolujeme si vám předložit jednu z možných variant v podobě vizualizace, avšak skutečné představy necháme již na vás.

K bytu náleží dva sklepy a podíl na společných částech domu.

Velké Meziříčí je atraktivní lokalita s bohatou občanskou vybaveností v dosahu. V blízkosti se nacházejí školky, školy, obchody, restaurace a veřejná doprava, což zajišťuje pohodlné a komfortní bydlení pro jeho obyvatele. Nabízí také nespočet příležitostí ke kulturnímu i sportovnímu vyžití.

Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte a domluvte si termín své prohlídky.

Číslo nabídky:387909Plocha užitná:65.7
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:3
Typ:

Prodej

Podkategorie:

3 + 1

Plyn:plynovodJednotka:za nemovitost
Odpad:kanalizaceVoda:dálkový vodovod
Elektřina:230 VStav objektu:Před rekonstrukcí
Topení:ústřední plynovéBudova:Cihlová
Telekomunikace:Telefon, InternetVlastnictví:

Osobní

Doprava:vlak, dálnice, silnice, MHD, autobus

O mně

 

Začínal jsem jako běžný makléř v jedné nejmenované realitní kanceláři (která se již dávno rozpadla), kde jsem byl ze všech nejúspěšnější - jednoduše proto, že věci dotahuji do konce, chovám se vždy profesionálně, mám rád lidi a ke klientům jsem empatický. Finančně jsem byl v té kanceláři spokojen, avšak ostatní skutečnosti mne velmi trápily! Chtěl jsem pro klienty jenom to nejlepší, svoji práci dělat čestně a kvalitně, což mi nebylo umožněno. Dost mi vadily tristní advokátní služby, nevýhodné smlouvy a zejména MLM (Multi Level Marketing), na kterém profitovali hlavně manažeři a další osoby na vrcholu pyramidy – která se, jak už to u takových společností bývá, stejně časem zřítila!

 

Rozhodl jsem se dělat reality jinak – kvalitně! Jenomže tenkrát jsem jako začínající makléř neměl prostředky k tomu koupit franšízu a zapojit se do úspěšné sítě. Založil jsem si proto svoji kancelář, která byla defakto kopií RE/MAX. 

 

Konečně v roce 2017 se mi splnilo vše, po čem jsem toužil - otevřel jsem franšízu RE/MAX Delux a nyní plním mise této kanceláře. Vážím si klientů i kolegů makléřů a jde mi o to, abychom se v kanceláři společně cítili dobře. Po vstupu do RE/MAX jsem byl ohromen! Zjistil jsem, že jsme minimálně o pět let dále, než nejsilnější konkurence a alespoň o deset let od běžných kanceláří!

Tomáš Šimek

Majitel

Certifikáty

Certifikovaný makléř ISO_detail_1.1 Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk Certifikát ISO rmx-cmg Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.