Prodej bytu 4+1, 76 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-Vinohrady

Představte si, jak každý večer sledujete západ slunce nad Brnem přímo ze svého obýváku. Jak si vychutnáváte ranní kávu na balkoně s výhledem na probouzející se město.

Objevte prostorný byt, kde zažijete nezapomenutelné chvíle s rodinou a zároveň naleznete dostatek soukromí.

www.brnonadlani.cz

Nacházíme se v Brně-Vinohradech u lesoparku Akátky v panelovém domě. Dům byl postaven před 36 lety a před rokem prošel revitalizací. Plynulý provoz zajišťují dva nové výtahy, kterými vás pohodlně dopraví do čtvrtého patra.

Za novými bezpečnostními dveřmi vás přivítá byt o dispozici 4+1 a o výměře 76 m². Nově zasklený balkon přidává dalších 4,8 m² prostoru k vašemu pohodlí. K bytu náleží sklepní kóje a možnost využití společného úložného prostoru na patře.

Z předsíně (3,6 m²) je vstup do prvního pokoje (8,02 m²) a prostorné haly (9,8 m²), odkud vedou samostatné vstupy do všech ostatních místností: druhého pokoje (12,1 m²), třetího pokoje (8,01 m²) a obývacího pokoje (20,2 m²). Z haly se dále dostanete do kuchyně (9,3 m²), koupelny (2,85 m²) a na samostatné WC (1,03 m²). Nově vyzděné jádro bytu společně s novými stoupačkami zajišťují vynikající zvukovou izolaci. Moderní kuchyň je vybavena vestavěnými spotřebiči (troubou, elektrickou sklokeramickou varnou deskou, myčkou, ledničkou) a digestoří.

Obývací pokoj s balkonem, třetí pokoj a kuchyně jsou orientované na západ s úchvatným výhledem na Brno.

V městské části Vinohrady najdete vše, co potřebujete: pět mateřských školek (nejbližší je 350 m od domu), tři základní školy (nejbližší je 400 m), zastávku MHD Vlčnovská (200 m), supermarket (350 m). Za 5 minut jízdy MHD se dostanete na Starou Osadu. Brzy bude otevřena část městského okruhu Tomkovo náměstí-Rokytová, která pohodlně napojí Vinohrady na velký městský okruh a zrychlí vaše cesty do práce a za zábavou. Před domem je dostatek parkovacích míst.

Lesopark Akátky (250 m od domu) o rozloze 20,65 ha nabízí velké, dobře vybavené dětské hřiště s lanovou prolézačkou, občerstvení, naučnou stezku vhodnou i pro kočárky, výběh pro psy a diskgolfové hřiště. Na druhou stranu vedou cyklotrasy na Hády a přírodní památku Kavky.

Líbí se vám tato nabídka? Kontaktujte mě ihned a domluvte si termín prohlídky.

V případě více zájemců bude nemovitost prodána nejlepší nabídce a majitel si vyhrazuje právo vybrat kupujícího podle vlastních kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu jsou pouze informativního charakteru a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani veřejným příslibem dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky nevzniká nárok na uzavření smlouvy.

Číslo nabídky:395151Plocha užitná:76
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:5
Typ:

Prodej

Počet podlaží:12
Podkategorie:

4 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:Velmi dobrýTopení:ústřední dálkové
Budova:PanelováTelekomunikace:Internet
Vlastnictví:

Osobní

Doprava:silnice, MHD

O mně

 

Začínal jsem jako běžný makléř v jedné nejmenované realitní kanceláři (která se již dávno rozpadla), kde jsem byl ze všech nejúspěšnější - jednoduše proto, že věci dotahuji do konce, chovám se vždy profesionálně, mám rád lidi a ke klientům jsem empatický. Finančně jsem byl v té kanceláři spokojen, avšak ostatní skutečnosti mne velmi trápily! Chtěl jsem pro klienty jenom to nejlepší, svoji práci dělat čestně a kvalitně, což mi nebylo umožněno. Dost mi vadily tristní advokátní služby, nevýhodné smlouvy a zejména MLM (Multi Level Marketing), na kterém profitovali hlavně manažeři a další osoby na vrcholu pyramidy – která se, jak už to u takových společností bývá, stejně časem zřítila!

 

Rozhodl jsem se dělat reality jinak – kvalitně! Jenomže tenkrát jsem jako začínající makléř neměl prostředky k tomu koupit franšízu a zapojit se do úspěšné sítě. Založil jsem si proto svoji kancelář, která byla defakto kopií RE/MAX. 

 

Konečně v roce 2017 se mi splnilo vše, po čem jsem toužil - otevřel jsem franšízu RE/MAX Delux a nyní plním mise této kanceláře. Vážím si klientů i kolegů makléřů a jde mi o to, abychom se v kanceláři společně cítili dobře. Po vstupu do RE/MAX jsem byl ohromen! Zjistil jsem, že jsme minimálně o pět let dále, než nejsilnější konkurence a alespoň o deset let od běžných kanceláří!

Tomáš Šimek

Majitel

Certifikáty

Certifikovaný makléř ISO_detail_1.1 Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk Certifikát ISO rmx-cmg Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.