Velkoplošné zasklení u rodinných domů teď frčí

Jedním z moderních trendů při výstavbě rodinných domů je velká prosklená plocha. Lidé dnes preferují spojení obývacího pokoje s kuchyní, což vytvoří velký obytný prostor, kde rodina tráví nejvíce času. Tento prostor je ideálně doplněn prosklenými dveřmi na terasu. Nejlépe pak tak, aby nebyly prosklené jen dveře, ale i celá stěna, nebo alespoň část stěny.

Terasa, posuvné dveře, prosklená stěna

Nejčastěji se prosklená stěna orientuje na jih nebo jihozápad. Perfektní jsou prosklené posuvné dveře na terasu, odkud se jde přímo na zahradu a je zde výhled do otevřené krajiny. Každý architekt v tomto vidí krásu rodinného domu a využití příjemné zahrady. Spojuje se tak interiér s exteriérem. K prosklené stěně samozřejmě patří i vhodná stínící technika - venkovní žaluzie nebo rolety, případně markýza nad terasou.

Část skel může být fixní

Velkoplošné zasklení se obvykle dělá tak, že část skel je fixní a nejde otevírat. To vám pomůže na prosklené stěně dost ušetřit, protože fixní okna jsou až o polovinu levnější než okna otevíratelná. Tato fixní skla se kombinují s proskleným posuvným dveřním křídlem. Takové řešení nevyžaduje kolem sebe příliš volného prostoru. Nejlepší je mít i bezbariérový práh, pokud je to možné.

Kvalitní trojsklo udrží teplo

Ani u prosklené stěny se nemusíte bát zbytečných úniků tepla, protože dnes se pro takováto prosklení obvykle používá kvalitní trojsklo, které má výborné tepelně izolační vlastnosti. Takováto skla eliminují tepelné ztráty na minimum.

30.11.2020

O mně

 

K realitám jsem se dostal po mnoholeté práci ve stavebnictví. A jelikož jsem dostal možnost pracovat pro REMAX, nejznámější značku v oboru nejen u nás ale i na světě, moje volba byla jasná! Vybral jsem si kancelář REMAX Delux, která je v současné době jednou z nejúspěšnějších kanceláří v ČR.

 

Na remaxu mě zaujal zejména velice propracovaný vzdělávací systém, který ze mě udělal profesionála v oboru realit a dále individuální přístup ke každému klientovy s ohledem na jeho potřeby. Také etický kodex, kterým se musí každý makléř řídit najdete jen málo kde.

 

Realitní business se v současné době posouvá každým dnem dál a technologie které dnes mám k dispozici mne umožňují prezentovat Vaši nemovitost způsobem před několika lety takřka nevídaným. Prezentace Vaší nemovitosti formou videoprohlídky, virtuální prohlídky, nafocení profesionálním fotografem, home staging a spoustu dalšího, je pro mě při prezentaci Vaší nemovitosti naprostou samozřejmostí. Díky takto propracovanému marketingu se nám daří prodávat Vaše nemovitosti až za o 17 % vyšší cenu než u konkurence.

 

Jelikož je práce realitního makléře velice různorodá, stala se pro mě nejen prací, ale i koníčkem a životním stylem. Budu rád, když budu moci pomoct či poradit i Vám!

Václav Veselý

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.