Pronájem bytu 1+1, 36 m2, Brno
Nedostupné, nevolat

Brno , Brno-střed

Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízím k pronájmu nově zrekonstruovaný byt 1+1 o velikosti 36 m2, který se nachází v suterénu bytového domu na ulici Renneská v Brně. Byt je vybaven kuchyňskou linkou ve které najdeme varnou desku, troubu, lednici, digestoř a pračku. V koupelně je sprchový kout a umyvadlo, WC je samostatné se vstupem s předsíně. Na obývací pokoj navazují ještě dva malé prostory využitelné jako místo na spaní nebo šatna. V kuchyni najdeme také spíž. Náklady na bydlení jsou 3500,-Kč. Byt je k dispozici ihned. Majitel požaduje kauci 15000,-Kč, realitní služby jsou 15000,- + 21% DPH.
Pro domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Číslo nabídky:392213Plocha užitná:36
Kategorie:

Byty

Podlaží umístění:-1
Typ:

Pronájem

Počet podlaží:6
Podkategorie:

1 + 1

Plyn:plynovod
Jednotka:za měsícOdpad:kanalizace
Voda:dálkový vodovodElektřina:230 V
Stav objektu:Po rekonstrukciTopení:ústřední plynové
Budova:CihlováVlastnictví:

Osobní

O mně

 

K realitám jsem se dostal po mnoholeté práci ve stavebnictví. A jelikož jsem dostal možnost pracovat pro REMAX, nejznámější značku v oboru nejen u nás ale i na světě, moje volba byla jasná! Vybral jsem si kancelář REMAX Delux, která je v současné době jednou z nejúspěšnějších kanceláří v ČR.

 

Na remaxu mě zaujal zejména velice propracovaný vzdělávací systém, který ze mě udělal profesionála v oboru realit a dále individuální přístup ke každému klientovy s ohledem na jeho potřeby. Také etický kodex, kterým se musí každý makléř řídit najdete jen málo kde.

 

Realitní business se v současné době posouvá každým dnem dál a technologie které dnes mám k dispozici mne umožňují prezentovat Vaši nemovitost způsobem před několika lety takřka nevídaným. Prezentace Vaší nemovitosti formou videoprohlídky, virtuální prohlídky, nafocení profesionálním fotografem, home staging a spoustu dalšího, je pro mě při prezentaci Vaší nemovitosti naprostou samozřejmostí. Díky takto propracovanému marketingu se nám daří prodávat Vaše nemovitosti až za o 17 % vyšší cenu než u konkurence.

 

Jelikož je práce realitního makléře velice různorodá, stala se pro mě nejen prací, ale i koníčkem a životním stylem. Budu rád, když budu moci pomoct či poradit i Vám!

Václav Veselý

Makléř

Certifikáty

realitn_profesion_l_cmyk 1. STUPEŇ - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.