Prodej rodinného domu, 100 m2, Šlapanov
Nedostupné, nevolat

Šlapanov

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v obci Šlapanov vzdálené cca 10 km jihovýchodně od města Havlíčkův Brod.
Jednopodlažní, částečně podsklepený dům o dispozicí 3+1 je určen ke kompletní rekonstrukci.
V 1.NP se nachází ložnice, obývací pokoj, kuchyň, schodiště do sklepa a na půdu s jedním podkrovním pokojem, chodba, WC, koupelna, komora a zádveří s hlavním vstupem ze dvora.

Nemovitost je napojena na všechny základní inženýrské sítě (veřejný vodovod, kanalizace, plyn, elektřina nadzemním vedením). V roce 1990 byl celý dům odizolován a v roce 2000 bylo realizováno ústřední topení s plynovým kotlem, který zajišťuje i ohřev vody.
Příslušenství pozemku tvoří zděný objekt dílny, skladu uhlí, rozestavěná garáž, zpevněná příjezdová cesta a vjezdová vrata.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií. Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídka tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Energetický štítek nebyl zatím předložen, uvádíme tedy v souladu s právními předpisy energetickou tř. G.

Neváhejte pro více informací kontaktovat makléřku nabídky a domluvit si termín prohlídky.

Číslo nabídky:390979Plocha užitná:100
Kategorie:

Domy

Typ:

Prodej

Počet podlaží:2Plyn:plynovod
Jednotka:za nemovitostOdpad:kanalizace
Stav objektu:Před rekonstrukcíBudova:Smíšená

O mně

 

Pocházím z krásného města Olomouce. Poté, co jsem procestovala velký kus světa, mě život zavál do Brna, kde žiji již více než šest let. Nalezla jsem zde nejen svůj druhý domov, ale i životního partnera a práci, která se stala do slova a do písmene mým životním posláním.

 

Pro práci realitního makléře jsem si zvolila podporu silné celosvětové společnosti RE/MAX. Dostalo se mi tak kvalitního vzdělání, možnosti učit se od nejlepších a neustále se zlepšovat. V neposlední řadě své práci vděčím za mnohá nová přátelství, ať už z řad mých klientů nebo kolegů.

 

Za každou nemovitostí vidím lidský příběh a snažím se proto ke své práci přistupovat maximálně zodpovědně, profesionálně a přitom citlivě a s ohledem na danou situaci. 

 

Pokud Vám mohu být nápomocna s prodejem Vaší nemovitosti nebo odbornou radou z oblasti realit, neváhejte se na mne obrátit. Bude mi potěšením.

Veronika Hyhlíková

Makléř

Certifikáty

Certifikovaný-makléř-2_rgb realitn_profesion_l_cmyk 100% - Jan Konečný REMAX rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.