Dobrý makléř prodá nemovitost za nejlepší možnou cenu

Jedním z hlavních důvodů, proč si lidé platí makléře, je důvěra v to, že dokáže prodat jejich nemovitost za vyšší cenu. A dobrý makléř to dokáže! Makléř by měl být schopen přesně vypočítat hodnotu prodávané nemovitosti. A se svými zkušenostmi i najít kupce, který je tuto cenu, nebo ještě lépe o něco vyšší cenu, ochoten zaplatit.

Vyzdvihnutí předností a důraz na detaily

Realitní makléř má nejen srovnání cen z okolí, zná vývoj realitního trhu, a ze zkušeností odhadne poptávku, ale dobrý makléř má i něco navíc. Dokáže cenu vaší nemovitosti zvýšit na základě logických argumentů a detailů, kterých si možná každý nevšimne. Umí vyzdvihnout přednosti nemovitosti, jako je třeba orientace bytu na světovou stranu, technický stav, dopravní dostupnost, sociální vybavenost apod. Umí využít každý detail k tomu, abyste prodali za co nejvyšší cenu.

Cena se nesmí přestřelit

Kromě toho makléř nemá k nemovitosti žádné emoční vazby, chová se čistě racionálně. Cenu ani nepodcení, ale ani nepřestřelí, což se prodejcům často stává, a z jejich nemovitostí se pak stávají tzv. "ležáky", které leží na realitních serverech až příliš dlouhou dobu. Určit vhodnou prodejní cenu je umění, ale je nutné, aby šla ruku v ruce s perfektní propagací, která by měla být založená na přípravě nemovitosti k prodeji, profesionálních fotkách, 3D prezentací, videem a chytré prezentaci. To vše vám dobrý realitní makléř zajistí v rámci svých služeb.

Ať je makléř motivovaný

Každý makléř určuje svou provizi trochu jinak, nejčastěji jde o určité procento z kupní ceny. Ještě lepší pro motivaci makléře, aby prodal co nejdráž, je dát mu speciální bonus. To znamená určit minimální částku, za kterou je potřeba nemovitost prodat, a vše co bude nad touto částkou třeba rozdělit napůl mezi makléře a majitele. To už je pro makléře slušná motivace navíc! A spokojené jsou nakonec obě strany!

28.2.2021

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.