Efektivní prodej nemovitosti s REMAXem

Když budete při prodeji nemovitosti spolupracovat s realitní kanceláří REMAX Delux, můžete jenom získat. Prodáte svou nemovitost rychle a za maximální cenu. Pojďte se v několika krocích podívat, jak takový prodej nemovitosti probíhá:

  • Prohlídka a určení ceny. Makléř se přijede podívat na nemovitost a pomůže vám určit optimální prodejní cenu.
  • Příprava prodeje. S vaší pomocí makléř pomůže nemovitost připravit k prodeji – homestaging, průkaz energetické náročnosti budovy apod.
  • Profi fotografie. Profesionální fotografie pomáhají prezentovat nemovitost a podpoří rychlejší prodej nemovitosti.
  • Tvorba prezentace. Makléř vytvoří perfektní prezentaci včetně technické dokumentace, půdorysů, případně i video + 3D prohlídky apod.
  • Propagace na internetu. Makléře efektivními cestami dostane prezentaci k co nejvíce potencionálním zájemcům.
  • Prohlídky. Makléř povede prohlídky nemovitosti a před-vybere pro vás opravdové zájemce.
  • Zajištění rezervační smlouvy. Se zájemcem, který nabídne nejvyšší cenu, sepíše makléř rezervační smlouvu.
  • Kupní smlouva. Realitka vytvoří jasnou a přesnou kupní smlouvu, která je základním dokumentem prodeje.
  • Úschova a vklad do katastru nemovitostí. Realitka zajistí bezpečnou úschovu kupní ceny a podá vklad do katastru nemovitostí.
  • Uvolnění kupní ceny. REMAX vyřídí uvolnění kupní ceny u uschovatele a veškeré navazující dokumenty.
  • Předání nemovitosti. Makléř předá nemovitost, pomůže s převody energií, i s daňovými povinnostmi, které s prodejem souvisí.

Vidíte, že je to jen takový přehled, jak při prodeji nemovitosti modelově realitní kancelář REMAX Delux postupuje. Každý z jednotlivých bodů vám rádi osobně naši makléři vysvětlí. Navíc každý prodej je jiný, u většiny z nich jsou nějaká specifika, která je potřeba individuálně řešit – exekuce, věcná břemena, spoluvlastnictví apod. S tím vším vám realitní kancelář účinně pomůže!

29.8.2020

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.