Inflace roztáčí investice do nemovitostí

Mánie kolem koronaviru změnila spoustu věcí. Co se týká nemovitostí, i tady se toho dost změnilo. Už během posledního roku se obrovsky zvýšil zájem o rekreační objekty jako jsou chaty a chalupy, ale velký zájem je i o byty ve velkých městech. To samozřejmě znamenalo i zvyšování cen těchto nemovitostí.

V posledních měsících jasně vidíme, jak se zvyšuje inflace, zdražují se stavební materiály a spousta dalších věcí, toho se pak chytají i ostatní a výrazně se zdražuje. Inflace se opravdu výrazně zvedá a očekávání do budoucna nevypadají nijak růžově. I proto lidé chtějí investovat i do předražených nebo jindy nezajímavých nemovitostí.

Faktem je, že dnes už je atraktivní koupit byt i v menších městech, investovat do polorozpadlého statku nebo koupit starý rodinný dům v nijak přitažlivé lokalitě. Nákup nemovitosti je totiž celkem jistá investice. Samozřejmě s nemovitostmi je i spousta práce, na rozdíl od investic do akcií či různých fondů, ale na druhou stranu nemovitosti jsou reálný majetek, který můžete využívat nebo pronajímat.

Realitní kanceláře a makléři jsou v jednom kole, ale určitě se vyplatí s nimi spolupracovat. Dnes vám pomohou prodat svou nemovitost za velké peníze, navíc rychle a bezpečně. Pomohou vám prodat i dlouho neprodejné nemovitosti, seženou i spolehlivé nájemníky. Oslovte zkušenou realitní kancelář ideálně světové značky a nemovitost prodáte výhodně!

29.9.2021

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.