Informativní schůzka s makléřem vám může vydělat statisíce

Je jasné, že makléři a realitní kanceláře budou lidem vždy radit, aby své nemovitosti neprodávali svépomocí. Z mnoha důvodů. V praxi tuto chybu dokládá spousta příkladů. Samozřejmě to neplatí vždy, ale ve velké většině případů se opravdu vyplatí s realitní kanceláří spolupracovat. V tomto článku se podíváme, proč si určitě zajděte alespoň na první nezávaznou schůzku s makléřem.

Na schůzce zjistíte tržní cenu i návrh postupu

Když půjdete na první nezávaznou schůzku s realitním makléřem, který pracuje pro známou realitní kancelář, téměř jistě se na ní dozvíte alespoň zhruba reálnou tržní cenu nemovitosti. K tomu se dozvíte i postup, jakým by makléř při prodeji postupoval.

Když na takovou schůzku nepůjdete, může se vám stát jeden z mnoha případů, které z praxe realitní makléři znají.

  • Celkem často se stává, že majitel přijde na první schůzku, a tam se dohodne, že makléř nemovitost nacení. Na další schůzce po prohlídce nemovitosti pak makléř přijde s cenou, která je třeba i o 300 000 Kč vyšší, než jakou si představoval majitel. Kdyby prodával sám, o těchto 300 000 Kč by přišel.
  • Dalším příkladem, se kterým se každý makléř určitě setkal, je ten, že známý koupí nějakou nemovitost za pěknou cenu a pochlubí se makléři. Když si ji makléř prohlédne, zjistí, že opravdu nakoupil dobře, třeba i 500 000 Kč pod tržní cenou. To ale znamená, že někdo zbytečně o půl milionu přišel nejspíše díky tomu, že prodával nemovitost bez pomoci makléře.

Takové a podobné příklady jsou v praxi celkem běžné. I proto apelujeme na lidi, aby v případě obchodování s nemovitostmi zašli ke zkušenému makléři alespoň na nezávaznou informativní schůzku, aby se zbytečně neokrádali o statisíce!

2.3.2021

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.