Investice do zahraniční nemovitosti v době koronaviru

Během roku 2020 přišla hodně nečekaná doba. Doba plná omezování, s nejistým pokračováním. Překvapivě ceny nemovitostí v České republice zůstaly celkem stabilní, ale to neplatí o celém světě. V zahraničí určitě existují zajímavé příležitosti k investici do nemovitosti. Kdo má kapitál, může si vybrat zemi, využít tuto zmatenou dobu, a koupit si vysněnou či investiční nemovitost.

Vrátí se svět do starých kolejí?

Při investicích se samozřejmě myslí na budoucnost, ale jak predikovat, co se bude dít v příštích letech? Ať už to bude cokoliv, svět se určitě změní. Lidé si více rozmyslí cestování po světě, a budou se spíše věnovat lokálnímu světu kolem nich. Přesto koupit třeba apartmán v Chorvatsku za nižší cenu zní lákavě. Věříme tomu, že se možnost cestování zase obnoví, snad už nejbližší léto.

Apartmán u moře nebo na horách

Když uvažujete o koupi nemovitosti v zahraničí, určitě je dobré poradit se s někým zkušeným. Můžete oslovit některou ostřílenou českou realitku, kde se minimálně pobavíte s odborníky o tom, co si o takové investici myslí. Dobré je zvážit, jakou nemovitost koupit, kde má být, kolik jste ochotni investovat, jaké s ní máte záměry. To vše proberete se zkušeným makléřem.

Nejoblíbenější investiční nemovitosti jsou apartmány u moře, v horách, u jezer nebo v jiných turistických oblastech, které letos zely prázdnotou. O to větší nabídka nemovitostí k prodeji bude, a za výrazně nižší ceny. Možná zdá investice do zahraničních nemovitostí v této době jako podnik pro dobrodruhy, ale na druhou stranu se to dá brát jako neopakovatelná příležitost.

27.12.2020

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.