Jak je důležité mít balkón

Když bydlíte ve městě v bytě, pak vám nejspíše občas chybí prostor, příroda a čerstvý vzduch. I kdyby vám to nechybělo, oceníte více prostoru. A balkón je alespoň trochu prostoru navíc. Obzvláště ve vyšších patrech jsou balkóny ceněny, protože tam můžete v klidu odpočívat, popíjet kávu, číst si knížku případně jen sušit prádlo nebo pěstovat rostliny. Balkón je jednoduše u bytu něco navíc a často je rozhodujícím faktorem při rozhodování, který byt si koupit nebo pronajmout.

Balkón si navíc můžete nechat zasklít, takže tento prostor můžete využívat i v jiných než letních měsících. Zasklením navíc zvyšujete hodnotu svého bytu. Faktem také je, že byty s balkóny se prodávají dráže než byty bez balkónů, i když tady samozřejmě záleží i na mnoha dalších faktorech, kterým vévodí lokalita a velikost bytu.

Čím větší balkón člověk má, tím lépe. Na velkém balkóně je možné udělat si dokonce regulérní posezení, nebo i poležení. Takový balkón nahrazuje to, co je pro rodinný dům terasa. Z vyšších pater pak mohou být krásné výhledy na město, na kraji měst pak i na okolní přírodu, lesy, hory...

Když budete prodávat byt s balkónem, uvidíte, že se na jeho zdůraznění makléř stoprocentně zaměří, protože to je to něco navíc, čím se váš byt může odlišovat od jiných bytů. A když je ještě prakticky vyřešeno zasklení, prodejní cena vás překvapí. A věřte tomu, že takový byt obzvláště v dnešní době nebude problém rychle a výhodně prodat!

9.9.2021

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.