Jak se stát makléřem u RE/MAXu

Představa o tom, že makléři se koupou v penězích a dostávají vysoké provize prakticky bez práce, je naprosto mylná. Faktem je, že makleřina je regulérní podnikání, které je dost náročné. Na konci však mohou být pěkné výdělky a hlavně fakt, že si makléři sami organizují svůj čas. Na druhou stranu se musejí vzdělávat, být časově flexibilní a hlavně naprosto spolehliví. Když se pak ještě obklopí schopnými lidmi, bude to fungovat.

Video podcast na téma kdo uspěje v realitách?

Když se chcete stát makléřem, nezáleží ani na věku ani na dosaženém vzdělání. Důležitá je chuť. Kdybyste se chtěli přidat například k silné mezinárodní značce RE/MAX Delux v Brně, stačí zavolat, domluvit si schůzku a když vás přijmou, můžete začít. Velké peníze ani hluboké realitní znalosti do začátku nepotřebujete, všechno vás naučí.

Můžete tak vzít osud do svých rukou a stát se makléřem. Když budete pracovití a vydržíte, můžete se stát součástí týmu a v rámci realitní kanceláře RE/MAX úspěšně podnikat. Na začátku se budete spíše učit a nabírat zkušenosti. Rozhodně nečekejte v počátcích velké zisky, ale když vytrváte, můžete se opravdu stát zkušeným makléřem.

Brněnská pobočka RE/MAX Delux se zaměřuje na nemovitosti v Brně a v širším okolí. Jestli jste z tohoto kraje, pak je to přesně místo, kde se můžete jako makléři začít učit a časem prosazovat. Kontaktujte majitele Tomáše Šimka a roztáhněte křídla, staňte se makléřem!

25.10.2021

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.