Jak ukázat nemovitost v nejlepším světle

Když chcete prodat nemovitost, určitě se budete snažit ji prezentovat co nejlépe. Tedy ukázat ji v tom nejlepším světle. Tomu pomůžete sami tím, že nemovitost co nejlépe uklidíte, vyklidíte nepotřebné věci, investujete i něco do základních oprav, dáte péči zahradě apod. Nejvíce vám však ve výsledku určitě pomůže profesionální (digitální) home staging.

Home staging je profesionální příprava nemovitosti k prodeji. Ta může mít spoustu podob, protože každá nemovitost potřebuje něco jiného. Díky home stagingu nakonec svou nemovitost můžete na fotkách i v reálu ukázat v tom nejlepším světle.

Bytový designér může nemovitost úplně proměnit

Základem home stagingu bývá bytový designér. Ten poradí, jak rozmístit nábytek, který nábytek odebrat, a jaký doplnit, pomůže vám zvolit bytové doplňky, řekne, jak změnit osvětlení apod. Designér tak pomůže ukázat plný potenciál bytu nebo domu, který může být i dost odlišný od toho, jak se nemovitost doteď využívala.

Na kvalitní home staging, který vám zařídí každá profesionální realitní kancelář, navazují fotografie, které použije makléř při prezentaci vaší nemovitosti. A věřte, že právě skvělé fotky jsou tím, co často o prodeji za danou cenu rozhoduje. Když máte takto profesionálně připravenou nemovitost, pak se bude její prezentace na realitních serverech mezi podobnými nemovitostmi dost vyjímat.

8.10.2021

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.