Jaké barvy se hodí do jednotlivých pokojů

Barvy a celkový design mají velký vliv na to, jak se lidé ve svých domech a bytech cítí. I když třeba chcete svou nemovitost prodat, vyplatí se ji předem barevně připravit tak, aby na fotografiích vypadala jako moderní a designové bydlení. A právě tady hrají barvy velkou roli. Nemluvě o tom, že v dobře barevně sladěném domě se jednoduše lépe cítíte. Barvy je pak ještě potřeba doplnit vhodným osvětlením.

Barvy se obecně dělí na tmavé a světlé, teplé a studené, syté či méně syté. Do každého pokoje se pak hodí trochu jiné barvy. Pojďme se podívat, co doporučují do jednotlivých pokojů odborníci na barvy:

  • Barvy do obývacího pokoje. Když chcete jako většina ostatních, aby obývací pokoj působil vzdušně a vypadal větší, pak je dobré zvolit světlé barvy - bílá, světle zelená, levandulová, světle hnědá. Vyhněte se příliš sytým a výrazným barvám, jako je třeba červená.
  • Barvy do ložnice. V ložnici se odpočívá, hodí se tady jemné a příjemné barvy - zelená, modrá, broskvová nebo i jemně růžová. Nehodí se silné odstíny, ani barvy jako oranžová, červená nebo ostrá žlutá.
  • Barvy do kuchyně. Kuchyň si můžete udělat podle svého gusta. Je to praktická místnost, a zvolte zde, co se vám líbí. Moc se tam obvykle nehodí světle zelená a světle modrá, ale jinak nejste omezováni.
  • Barvy do koupelny. Do koupelny se hodí světlé barvy, protože prostor zvětšují a koupelny bývají menší. Můžete vybrat jakoukoliv světlou barvu - třeba bílou, modrou nebo liliovou.
  • Barvy do dětského pokoje. Dětský pokoj může být i barevně výrazný. Používá se zde bílá, modrá, zelená, u holčičích pokojů i růžová.

Vždy záleží především na vašem vkusu, ale také na tom, aby celý dům ladil i dohromady jako celek. Základ je, abyste se doma cítili příjemně!

10.2.2021

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.