Kamna nebo krb, hlavně s viditelným ohněm

Vytápět rodinný dům můžete mnoha způsoby, ale ten rozhodně nejromantičtější je na dřevem s viditelným ohněm. Způsob vytápění domu může být a často také je kombinovaný, ale spousta lidí si dopřeje v obývacím pokoji krb nebo kamna s viditelným ohněm. Důvod je jasný, oheň vytváří příjemnou atmosféru a je rozhodně příjemnější sledovat oheň v kamnech než televizi.

Můžete mít klidně tradiční kachlová kamna se sklem, takže viditelný oheň dnes už není jen u krbových kamen. V dnešní době už není ani moc poznat rozdíl mezi kamny a krbem. Klasický krb s otevřeným ohněm se dnes už prakticky nepoužívá, to spíše kamna, která akumulují teplo. Důležité je, aby místnost vytopila a právě to, aby byl viditelný oheň. Ten je samozřejmě nejkrásnější v zimních večerech, ještě navíc když je venku sníh.

Když stavíte nový dům, můžete si tam nechat navrhnout jakákoli kamna nebo i krb. Když však koupíte starší dům, který budete rekonstruovat, musíte vytápění přizpůsobit stávajícímu stavu. Ale ve výsledku je možné vytvořit skoro vše, takže se svých kamen s viditelným ohněm můžete dočkat v jakémkoliv stavení, kde je komín.

Další praktickou věcí je skutečnost, že se v současné době zdá dřevo jako nejlevnější způsob vytápění, i když se to samozřejmě může změnit. Záleží také na tom, kde bydlíte a jestli třeba máte svůj les. Elektřina a plyn výrazně zdražují a je otázkou, jestli zdražování nebude pokračovat.

9.12.2021

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.