Makléři dnes pracují hlavně online

Když nás všechny v loňském roce zasáhla pandemie, makléři si uvědomili, že drtivá většina práce se dá dělat online, bez potřeby osobního setkávání. Tento trend je tady už dost dlouho, ale v době pandemie se ještě zesílil. Platí to i pro jiné profese, ale u makléřů je tento trend velmi markantní. Pojďme se podívat, jak tedy makléři obvykle pracují.

Online se tvoří prezentace, videoprohlídky, 3D scany nemovitostí, makléř vyřizuje emaily, telefonuje, má videohovory a videokonference, sdílí podklady k nemovitostem přes různé digitální úschovny, podepisuje smlouvy elektronicky. Online práce z kanceláře, kavárny nebo domova je naprosto běžná.

Na druhou stranu je nutné se potkat osobně s nájemníky, majiteli nemovitostí a hlavně se zájemci o koupi přímo v daných nemovitostech, aby si je mohli osobně prohlédnout. Vážný zájemce o koupi bytu nebo domu bude vždy chtít vidět nemovitost osobně, ať už má k dispozici sebelepší videoprohlídky či 3D scany nemovitostí.

Někomu práce online vyhovuje, obzvláště pak introvertům, kteří mají rádi klid na práci. Jiní makléři zase ocení více schůzek a setkávání na živo. V praxi je to nakonec vždycky kombinace obojího, jen si makléři vybírají, čemu dát přednost. Celý online svět je dnes už sice úplně běžný, ale bez osobních setkání to nejde. A to je alespoň za mě jen dobře.

28.8.2021

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.