Proč je REMAX tak úspěšný

Dlouhodobě se jasně ukazuje, že realitní kancelář REMAX má jedny z nejlepších výsledků ve všech krajích České republiky. To znamená, že prodává nejvíce nemovitostí, má výbornou reputaci, prodává rychle a za férové podmínky. Důvodů, proč tomu tak je, je samozřejmě více. V tomto článku se podíváme na ty základní.

S REMAXem je vaše nemovitost vidět!

Hlavní výhodou je to, že všichni zákaznící jednotlivých poboček REMAXu mají možnost využít kompletní spektrum služeb, které realitka nabízí. Vaše nemovitost je tak inzerována nejen na nejnavštěvovanějších realitních serverech, ale také webu remax atp. Celá síť REMAXu si pomáhá, takže šance na prodej roste. Navíc se oslovují také investoři z databází a existují i jiné kanály, kterými se dá inzerce šířit. Výsledkem je pak rychlý prodej za nejvyšší možnou cenu.

REMAX je známá značka

Už tím, že REMAX je velmi známá světová značka, nemůže se vám stát, že byste narazili na nějaké vykuky a podvodníky. Dlouhodobě si buduje dobré jméno, což je pro klienty výhodné. Navíc láká kvalitní makléře a poté je i sama školí a vzdělává. V současné době je v České republice více než 1200 makléřů pod křídly REMAXu k vašim službám.

Důvěryhodnost a technologické zázemí

REMAX má know how na vysoké úrovni, používá moderní technologie a stále zlepšuje své služby. Silná značka podporuje důvěryhodnost, makléři jednají na rovinu a jsou vždy na vaší straně. Vždy hledají win-win situace tak, aby byly spokojeny všechny tři strany - prodávající, kupující i samotná realitní kancelář. Vyzkoušejte spolupráci s REMAXem i vy!

22.12.2020

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.