Proč mít vlastního rodinného makléře

V západním světě je naprosto běžné mít svého osobního makléře. Tak jako mají lidé v telefonu uloženo číslo na svého zubaře, doktora, odborníka přes počítače nebo mechanika, v Německu či v Anglii, mají lidé i své rodinné makléře. To neznamená, že by každý rok prodávali nebo kupovali nemovitosti, i když i to je možné, ale mají tak člověka, který jim v realitním oboru poradí, když potřebují. A to se hodí.

Rodinný makléř je více než makléř, je to spíše spolehlivý přítel

Možná to zní trochu nadneseně, ale ideální je, když je váš makléř i váš přítel. Nemusíte se spolu pravidelně scházet, ale důvěřujete mu. Nakonec vám je i jedno, pro jakou realitní kancelář pracuje. A když pak něco ohledně realit potřebujete, víte, komu zavolat. Rodinný makléř nemá na prvním místě zisk, ale dobré vztahy s vámi a vaší rodinou.

V praxi pak svého makléře oslovíte nejen v případě, kdy budete prodávat, kupovat nebo pronajímat nemovitost, ale i tehdy, když budete potřebovat poradit, nebo něco zkontrolovat. Poradí s problematickými sousedskými vztahy, se stavbou garáže, s dědictvím nebo s financováním nákupu nemovitosti.

Nejde jen o peníze

Svému makléři samozřejmě a rádi za jeho služby určitě zaplatíte. Stejně tak jako vám lidé platí za vaši práci. Když však potřebujete jen poradit, určitě to bude zdarma. Hlavně však máte v rodinném makléři odborníka, kterému důvěřujete. Člověka, na kterého je spolehnutí a rozumí všemu, co se děje kolem trhu s nemovitostmi.

Takový rodinný makléř může být váš přítel z mládí, ale může to být také makléř, se kterým jste si lidsky sedli během spolupráce na prodeji vaší nemovitosti. Nejdůležitější je tady vzájemná důvěra!

20.2.2021

O mně

 

Jsem součástí realitní kanceláře RE/MAX již 16 let. 💙

Už si ani nedovedu představit, že by RE/MAX nebyl součástí mého života, mé rodiny, mě... 

Začalo to v roce 2008, kdy jsme založili v Ostravě s nejbližší rodinou realitní kancelář RE/MAX Profit a od té doby jsme s Profitem ušli pěknou cestu plnou neskutečných příběhů, ale jak se říká člověk míní, život mění. 

Během tohoto období jsem mohla pomoci velkému množství klientů. 

Nesmírně si vážím jejich důvěry a je pro mě ctí, že mi svěřili péči o jejich nemovitosti, sny a investice. Nebýt těchto skvělých klientů a každé úžasné spolupráce, nemohla bych růst a pracovně se rozvíjet. S pokorou přijímám každou zkušenost, kterou mi tento obor přináší. Mám to štěstí, že mohu dělat to, co mě baví a naplňuje.

Těším se na každý jednotlivý životní příběh, Vaše zkušenosti a každou Vaši nemovitost. 

Pro své klienty chci jen to nejlepší. Chtěla bych každému, kdo se na mě obrátí dopřát přesně to, co bych si sama od svého makléře přála. Maximální péči, lidskost a pohodlí.

Mgr. Veronika Nina Tedová DiS.

Makléř

Certifikáty

195x200_RMX_Aukcni_specialista realitn_profesion_l_cmyk rmx-cms Realitní kancelář roku Morava

Povolení cookies

Používáme cookies a jiné technologie za účelem poskytování našich služeb, vylepšení vašeho uživatelského zážitku, analýzy používání našich stránek a při cílení reklamy.